Cindy Crawfordot csúfolták, mielőtt befutott modell lett - Ezt kifogásolták külsején
Cindy Crawfordot az anyajegye miatt kritizálták, végül ez lett a szexepilje.

cindy crawford cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '80-as és '90-es évek egyik legnépszerűbb modellje Cindy Crawford volt, aki napjainkban is nagy rajongótáborral büszkélkedhet.

A barna hajú szépséget 16 éves korában fedezték fel, ezután kezdte el építeni modellkarrierjét. Ám még a legelején sok bántás érte őt, ironikus módon pont a védjegyévé vált anyajegye miatt nem jósoltak neki nagy jövőt a modellszakmában.

Cindy Crawfordot anyajegye miatt piszkálták

Az 54 éves sztár Naomi Campbell No Filter With Naomi névre hallgató websorozatában árulta el, hogy a ma szexepiljeként számontartott anyajegyét nem szerette régen. Lánytestvérei folyton csúfolták őt miatta.

 - Gyerekként utáltam az anyajegyem. A lánytestvéreim csúnya foltnak mondták. Azt hiszem, az ember mindig azt akarja, ami nincs neki - utalva rá, fontolóra vette, hogy megszabaduljon a szája feletti szépségpöttytől.

Amikor elkezdte a modellkarrierjét, az egyik ügynökségnél azt mondták neki, ha nem távolítja el az anyajegyét, akkor nem fog nagy karriert befutni a szakmában.

- Egy nagyon kis ügynökség volt Chicagóban, már a nevükre sem emlékszem. Tanácsolták, hogy szedessem le az arcomról a szépségpöttyöt. Miután elmondtam ezt otthon, anyukám csak ennyit mondott: "oké, megcsináltathatod, de nem tudhatod, milyen heg marad utána" - emlékezett vissza.

Édesanyja tanácsára végül úgy döntött, nem keresi fel a bőrgyógyászt, ezt nagyon jól tette, ugyanis az anyajegye a védjegyévé vált, az arca pedig csak még karakteresebb lett tőle. Azt is elárulta, hogy sajnos előfordult, hogy Photoshoppal eltávolították a szexepiljét.

- Volt egy brit Vogue-címlapfotózásom, azt hiszem, David Bailey csinálta a képeket, utána közvetlenül az amerikai lapnak is csináltunk egy címlapot. A brit változatnál megszaladtak a Photoshoppal, és úgy jelent meg, hogy nem volt ott az anyajegyem.

Ő Cindy Crawford fia

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos Cindy Crawford fia, Presley.

Ezt is szeretjük