Brutálisan szétszabták az ismert sztárhölgy arcát
A híresség plasztikai sebészei túlzásba estek a műtétek során, és sikerült iszonyatosan elcsúfítaniuk páciensük arcát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Christine Forsyth-Peterst szeptember második hetében kapta le az egyik szemfüles paparazzo, amint vacsorázni indult a New York-i Villa Lounge nevezetű étterembe. A negyvenes éveit taposó producer nem tartozik azon hírességek közé, akik arcával lépten-nyomon találkozunk a címlapokon, éppen ezért sikerült megdöbbentenie a közvéleményt.


Forsyth-Peters ugyanis - sok kolléganőjéhez hasonlóan - túlzásba vitte a plasztikáztatást. Elég csak szemügyre venni a róla készült fotókat, és bárki szembesülhet a ráncfelvarrások, ajakfeltöltések és orrplasztikák áldásosnak nem nevezhető következményeivel.

A gátlástalan orvosok ijesztően szétszabták arcát, ennek köszönhetően pedig a producer egyre inkább hasonlít Jocelyn Wildensteinhez.

Szép karriert futott be

Forsyth-Peters elképesztő karriert futott be az álomgyárban. A nyolcvanas években a Guber-Peters Company munkatársaként fontos szerepet játszott olyan kasszasikerek elkészítésében, mint a Batman – A denevérember, a Gorillák a ködben és Az eastwicki boszorkányok.

Azóta Hollywood egyik sikeres producere lett, aki eddigi legnagyobb sikerét a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? című vígjátékkal aratta.

Közel 200 millió dolláros hasznot hozó film producere volt

A Kate Hudson és Matthew McConaughey főszereplésével készült film hatalmas siker lett világszerte - bevétele elérte a 177 millió dollárt, amiből 110 millió folyt be az Egyesült Államokban. Christine jó üzletet csinált, a film alapjául szolgául regény megfilmesítési jogát ugyanis 10 ezer dollárért vásárolta meg.

- Keményen megdolgoztam azért, amit elértem. Producerként és filmesként egyaránt készen állok a továbblépésre. Végtére is egyetlen kérdést kell feltenned magadnak - azt, hogy szereted-e, amivel foglalkozol.

Az én válaszom: igen, és ezért nagyon szerencsésnek tartom magam – nyilatkozta a híresség.

Ezt is szeretjük