Pokolian berúgott a szolidnak hitt Christina Ricci
Christina Ricci annyi alkoholt ivott, hogy szó szerint a biztonsági őrök karjába ájult.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lindsay Lohannel nem egy életbiztosítás bulizni, a 23 éves amerikai celebmaca ugyanis már évek óta két végén égeti a gyertyát. Ami pedig a bulizási szokásait illeti: férfiakat megszégyenítő módon nyakalja az alkoholt, illetve tömi magába a kábítószereket.

Nem véletlen, hogy Christina Ricci is megitta a levét annak, hogy a hírhedten züllött Lohannel ment el bulizni a közelmúltban. Több más híresség - köztük például Dita Von Teese - is megjelent Jean-Charles de Castelbajac Ready to Wear című divatbemutatójának afterpartiján, amelyre a Paris Womenswear Fashion Week keretén belül került sor.

Alaposan szétcsúszott

A 30 éves amerikai színésznő meglehetősen szétcsúszott a buli folyamán, köszönhetően a túlzásba vitt alkoholfogyasztásnak. Ez pedig azért is meglepő, mert Ricci nem tartozik az önpusztító és hedonista életet élő hírességek közé. Ezt a magánprodukcióját azonban még Lily Allen vagy Courtney Love is megirigyelhette volna.

A fotókon egyértelműen látszik, hogy az egykori gyereksztár kíméletlenül kiütötte magát. Alig állt a lábán, feltűnően bódult volt tekintete, a szája tátva maradt, és többször is összecsuklott, ezért a biztonságiaknak úgy kellett kivonszolniuk az elkábult színésznőt. Hozzá képest még Lindsay Lohan is jó bőrben volt, Dita Von Teese pedig úgy nézett ki, mintha egyetlen kortyot sem ivott volna.

Kockáztatott, és pórul járt

A fenti események tükrében érdemes felidézni, hogyan nyilatkozott Ricci 2008-ban az Elle magazinnak azokról a sztárokról, akik megkockáztatják, hogy egy-egy buliban szégyentelenül bekészülve kapják le őket a lesifotósok.

- Miért rúgnál be és esnél hasra egy fotós előtt? Nem igazán tudom. Az emberek gyakran figyelmeztettek, hogy legyek óvatos, mivel színésznő vagyok, és a kísértés mindenhol ott van. De eddig senki sem kínált droggal. Szeretek inni, de csak problémáim voltak ezzel, ezért abbahagytam.

Szerencsémre régen nem volt ennyi fotós, de manapság már így is, úgy is valamelyik újságban végzed - osztotta meg véleményét a nyilvánossággal Ricci.
Ezt is szeretjük