Így néz ki Christina Aguilera vastag smink nélkül
Így is gyönyörű
Christina Aguilera ezúttal a természetes külsőre szavazott a Burlesque című film kedvéért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még a paparazzóktól hemzsegő Los Angeles-i utcákon sem nagyon sikerült eddig megörökíteni Christina Aguilerát a szokásos kilónyi vakolat és vastag, vörös rúzs nélkül, mintha a világhírű énekesnő már az ágyból is talpig festékben pattant volna ki.

Ezért is keltett nagy csodálkozást, hogy mostanság természetes sminkkel lehetett lencsevégre kapni a sztárt - már aki a bájos és szemtelenül fiatal pofika mögött ráismert a színpad dögös démonára. No persze nem valamiféle dörzsölt trükközés áll a hirtelen stílusváltás mögött, pusztán arról van szó, hogy Aguilera újabban színészként is bontogatja szárnyait.

Filmszerepet kapott

A 29 éves sztár a Burlesque című zenés filmben kapott szerepet, ahol egy Ali nevű vidéki lánykát alakít, aki Los Angelesbe szökik szerencsét próbálni, majd hamarosan szexi táncosnőként illegeti magát egy burlesque-klubban. És ugyebár naiv kisvárosi lánykaként mégsem vonultathatja fel arcán az egész kozmetikai arzenált.

Aguilera egyébként korábban bevallotta, nem csak azért imádja a sminkelést, mert drámaivá varázsolja arcát, hanem egyfajta páncélként is használja.

Őrző-védő funkció

- Ki mondta, hogy egy kis festék ne segítene felturbózni a nők önbizalmát? Szerintem sokat számít, különösen az én helyzetemben. Az emberek rögtön megrohannak, amint elhagyom a házat, hogy fotókat készítsenek rólam, amiket persze jól kielemeznek, és megkritizálnak minden apró hibát. Hát igen, azt hiszem, itt jön be a képbe a páncélfunkció - vallotta korábban.

A szerep kedvéért a sztármami kemény edzéseken vett részt, trénere, Tee Sorge szerint nem csak a tornateremben izzasztotta magát súlyok emelgetésével és felülésekkel, hanem sokat gyakorolt a táncstúdióban is.

- Christina remekül érzi magát a bőrében, és nagyon fitt. De arra azért ügyelünk, hogy ne fogyjon le túlságosan - mesélte az edzője.

A Burlesque című zenés-táncos produkcióban Christina Aguilera mellett olyan sztárok játszanak, mint Kristen Bell, Stanley Tucci és Cher.

Ezt is szeretjük