55 évesen is piszkosul jó nő a megcsalt Christie Brinkley
Az extopmodell túl egy botrányos váláson újra ragyog, bár láthatóan nem csak a tornától tűnik fiatalnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Christie Brinkley exmodell, aki három kisgyerek anyukája, tavaly nagyon rossz évet zárt, szépsége, úgy tűnik, kikezdhetetlen. Vegetáriánus és fitneszőrült, de nyilvánvalóan kapott némi orvosi segítséget is. Túl van már a szemhéjfelvarráson, arcfeszesítésen és lézerkezelésen is, ám valószínűleg remek plasztikai sebész keze alá került, mert a beavatkozások eredménye ízléses lett.

Huszonéves bája és szőkesége is a régi

Hiába a szépség és a csodás alak, Christie-nek nincs szerencséje a szerelemben. Férjével, Peter Cookkal vérre menő csatát folytatott a bíróságon, miután felfedezte, hogy hites ura csalja őt tinédzser asszisztensével. 

A botrányos viszony a kiskorú leány, bizonyos Diana Bianchi nevelőapján keresztül jutott a tudomására.

Negyedik házassága botrányba fulladt

A szőke szépséget sokkolta a hír, hát még, ami azután várt rá. Rábukkant ugyanis párja internetes pornógyűjteményére és tinilányokkal folytatott pajzán csevegéseire.

- Hülyének érzetem magam és megalázottnak. Hatalmas szomorúság töltött el, egészen összetörtem – emlékezett vissza a bírósági tárgyaláson.

Cook persze mindent tagadott, sőt, a bíróságnak és a sajtónak szóló színjátéknak állította be neje vallomását. A felek végül peren kívül, titokban egyeztek meg:

Christie-nél maradtak a gyerekek - a 14 éves Jack és a 11 éves Sailor -, valamint a vagyon nagy része. Férje így is több mint 385 millió forintnak megfelelő dollárral lett gazdagabb.

Keresett modell volt

Christie Brinkley a hetvenes évek modellgenerációjának tagjaként több mint 500 magazinfotózáson – Sports Illustrated, Harper’s Bazaar, Glamour - vett részt. Ezenfelül számtalan reklámszerződést kötött olyan világmárkákkal, mint a Max Factor, a CoverGirl és a MasterCard.

Korosodó modellként minden szóba jöhető utat bejárt. Színészkedett - szerepelt például a Családi vakációban Chevy Chase partnereként -, tévéműsort vezetett, könyvet írt, fitneszt oktatott és parfümöt dobott piacra.A szépséges modell négyszer volt házas, először a francia művész Jean-François Allaux, aztán a zenész Billy Joel, az ingatlanmogul Richard Taubman, majd az építész Peter Cook felesége volt. Házasságaiból három gyermeke született, 24 éves Alexa lánya és fent említett két fia.
Ezt is szeretjük