Az Álomhotel szívtiprója mellett elmennél az utcán: friss fotókon a 70 éves Christian Kohlund
Christian Kohlund sokat változott a sorozat óta.

christian kohlund cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Álomhotel című német romantikus sorozat 2004-ben indult hódító útjára, bár az epizódok nem függnek össze, de minden egyes részt szép és egzotikus helyeken forgatják le, például Mauritiuson, a Seychelle-szigeteken vagy Dubajban. Hazánkban a STORY4 csatorna játssza rendszeresen.

A széria csapatát 2014-ig Christian Kohlund svájci színész is erősítette, ő alakította a jóképű Markus Winter szállodatulajdonost.

Christian Kohlund így megváltozott

Az Álomhajó óta sokat változott, bár elöl megritkult a haja, hátul megnövesztette a tincseit. Emellett szakálla és bajsza is lett, a férfiaknak az arcszőrzet teljesen új karaktert tud adni, ez történt Christian Kohlunddal is. Hirtelen fel sem ismertük friss fotóin a hetvenéves sztárt.

christian-kohlund-régen-és-most
Fotó: tv4.sajtoklub.tv, Tristar Media / Getty Images Hungary

Karrierjét a '70-es években kezdte, játszott például a Derrickben, A klinikában dr. Vollmerst alakította. Sokaknak ismerős lehet az Álomhajó, A kórház a pálmafák alatt, A rózsakert titka vagy A romantika hullámhosszán című alkotásokból is. 2018 és 2019 között A hegyi doktor - Újra rendel csapatát erősítette, 2016 óta a Der Zürich-Krimi sorozat főszereplője.

Feleségével, Elkével 1982 óta házasok, Francesca lányuk 1984-ben, Luca fiuk 1993-ban született. Szerelmével a kapcsolatuk a mai napig nagyon erős. Sokan azt gondolhatják, hogy az Álomhotel forgatásai a sok utazás miatt megnehezítették a kapcsolatukat, de ez nem volt így, sőt előfordult, hogy szerettei is elkísérték a forgatási helyszínekre, ezt a Liebenswert Magazinnak árulta el.

GettyImages-1202430312
Fotó: Isa Foltin / Getty Images Hungary

- Mindig is szakítottunk elegendő időt egymásra. A feleségemmel nagy szerencsénk van abban, hogy sok mindent együtt csinálunk. Néha Elke és a gyerekek is velem jöttek a forgatásokra. Nekem az utazás tette ki sokáig az életem, hetekre távol voltam az otthonomtól, és ha nem tartottak volna velem, akkor másképp nem láthattam volna a családom. Szerencsére sikerült velük megosztanom az élményeim. A feleségemmel sosem váltunk egymástól külön hosszú időre - magyarázta.

Így fest most Elke nővér A klinikából

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban A klinika bájos színésznője, Barbara Wussow.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük