Isteni látvány! Póló nélkül mutatta meg szexis felsőtestét a Thor macsója
Chris Hemsworth annyit edzett, hogy végül nem fért bele a jelmezébe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 27 éves színész, Chris Hemsworth annyira komolyan vette a legutóbbi filmjére, a Thor című mozira való fizikai felkészülést, hogy a próbafelvételeken nem fért bele a jelmezébe.

Chris a film Los Angeles-i bemutatóján
A Thor forgatási szünetében

A jóképű ausztrál macsó egyébként nem az első férfi a filmtörténetben, aki látványos testépítésen ment keresztül egy szerep kedvéért, a közelmúltból is sorolhatnánk bőven példákat.

Kicsit túllőtt a célon

Christian Bale a Batman-filmekre, Jake Gyllenhaal a Perzsia hercege főszerepére, Chris Evans pedig az Amerika kapitánya szerepéért esett át a csodás átváltozáson, de Hemsworth mindegyikükön túltett.

A színész ugyanis olyan intenzíven vetette bele magát az erősítésbe, hogy a próbán kis híján szétrepedt rajta az isteni szerelés.

- A felvételek előtt azt mondták, legyek olyan hatalmas, amennyire csak lehetséges. De amikor karácsony előtt megkezdtük a forgatást, és felvettem a kosztümöt, úgy feszült rajtam, hogy elzsibbadtak tőle a kezeim - mesélte nevetve a jóképű színész a CinemaCon gálán.

A bivalyerős istenség kalandja egyébként nem a skandináv mitológián, hanem a hatvanas évekbeli Marvel-képregényen alapul.

Nemrég nősült, kolléganőjét vette el

A történet középpontjában egy gőgös harcos, Thor áll, akinek önfejű döntéséért előbb földi száműzetéssel, majd egy akciódús csatával kell szembenéznie.

Az impozáns termetű istenségségnek - természetesen - mindeközben egy kis románcra is futja az idejéből, sőt, végül még a Natalie Portman által alakított halandó szépséget is sikerül levennie a lábáról.

Chris Hemsworth pólórepesztő izmaival mellesleg nemcsak a filmeseket, de a magyar származású színésznőt, Elsa Patakyt is meghódította. A sztárpár 2010 szeptemberében találkozott először, három hónap múlva pedig már össze is házasodtak.

Elsa rajongásának tárgyát - ha testközelből nem is, de a vásznon - mi is megcsodálhatjuk, hiszen a Thort április 28-án már a hazai mozikban is bemutatták. Sőt, az izmos macsó jövőre a The Avengersben is magára ölti majd a kalapácsos hős jelmezét.

Ezt is szeretjük