A sármos színész egy évvel a válása után megnősült - Gyönyörű volt a menyasszonya

Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger a hétvégén keltek egybe.

chris-pratt-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Chris Pratt és Anna Faris nyolc év házasság után 2017-ben jelentették be, hogy tönkrement a házasságuk, és beadják a válókeresetet. A sztárpár válását hivatalosan 2018 októberében mondták ki. Azóta mind a ketten továbbléptek, míg a színésznő Michael Barrett operatőrbe szeretett bele, addig a sármos színész szívét Arnold Schwarzenegger lánya, Katherine rabolta el még 2018-ban.

Chris Pratt feleségül vette Arnold Schwarzenegger lányát

Úgy tűnik, hogy nagy a szerelem a 39 éves színész és a nála tíz évvel fiatalabb Katherine Schwarzenegger között. A lánykérés már 2019 januárjában megtörtént, így várható volt, hogy az esküvőre is hamarosan sor kerül. A sztárpárnak pillanatok alatt sikerült mindent leszerveznie, így most hétvégén össze is kötötték az életüket. Katherine gyönyörű menyasszony volt, ahogy az alábbi felvételen is látszik.

Mivel az esküvőt titokban szervezték meg, és csak a legszűkebb családi kör tudott a ceremóniáról, mindenkit ledöbbentett annak híre, hogy összeházasodtak. Chris Pratt az alábbi köszönetet írta az Instagram-oldalára.

"A tegnapi nap volt az életünk legboldogabb napja! Férj és feleség lettünk Isten és a szeretteink színe előtt. Intim, megindító és megható pillanat volt. Hálásak vagyunk azért, hogy egy új fejezetet kezdhettünk az életünkben. Köszönjük a családtagjainknak és szeretteinknek, hogy velünk voltak, illetve Mr. Giorgio Armaninak is hálásak vagyunk, aki megalkotta Katherine menyasszonyi ruháját, melyet életében csak egyszer viselhet, illetve nekem is elkészítette a tökéletes öltönyt. Ezen a reggelen nem érzünk semmit, csak hálát" - fogalmazott.

Számos világsztár gratulált nekik, például Gwyneth Paltrow, Jason Momoa, Priyanka Chopra, Zoe Saldana vagy éppen Katherine színész öccse, Patrick Schwarzenegger.

Sztárok, akik titokban keltek egybe

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a világsztárokat, akik titokban keltek egybe.

Ezt is szeretjük