Sztárpárok, akik titkos esküvőn mondták ki a boldogító igent
Nézd meg, kik mondták ki titokban a boldogító igent.

Dia


            	Stana Katic és Kris Brkljac
            	A Castle csinos Beckett nyomozója nagyon óvja a magánéletét, párjával is ritkán lehetett lencsevégre kapni. Az is csak utólag derült ki, hogy a 2015. április 25-26-ai hétvégén egy dalmát kisvárosban kimondta az igent szerelmének, Kris Brkljac üzleti tanácsadónak, akivel már évek óta együtt van. Az esküvő bizonyítékaként aztán megmutatták jegygyűrűs kezeiket a közösségi oldalukon. A színésznő egyébként április 26-án ünnepelte a 37. születésnapját, így két legyet ütöttek egy csapásra.

Stana Katic és Kris Brkljac

A Castle csinos Beckett nyomozója nagyon óvja a magánéletét, párjával is ritkán lehetett lencsevégre kapni. Az is csak utólag derült ki, hogy a 2015. április 25-26-ai hétvégén egy dalmát kisvárosban kimondta az igent szerelmének, Kris Brkljac üzleti tanácsadónak, akivel már évek óta együtt van. Az esküvő bizonyítékaként aztán megmutatták jegygyűrűs kezeiket a közösségi oldalukon. A színésznő egyébként április 26-án ünnepelte a 37. születésnapját, így két legyet ütöttek egy csapásra.

Dia

	Beyoncé és Jay-Z	A két sztár sosem verte nagydobra a kapcsolatát, így aztán senki nem sejtette, hogy ők ketten összeházasodtak, mígnem egyszercsak 2008 tavaszán felröppent a pletyka. Végül ők maguk árulták el a titkot, először a barátaiknak, akiket egy privát partira hívtak meg, majd aztán a nagy nyilvánosságnak is.

Beyoncé és Jay-Z

A két sztár sosem verte nagydobra a kapcsolatát, így aztán senki nem sejtette, hogy ők ketten összeházasodtak, mígnem egyszercsak 2008 tavaszán felröppent a pletyka. Végül ők maguk árulták el a titkot, először a barátaiknak, akiket egy privát partira hívtak meg, majd aztán a nagy nyilvánosságnak is.

Dia

	Tom Brady és Gisele Bündchen	Csak egy hónappal azt követően, hogy bejelentették eljegyzésüket, Tom Brady és Gisele Bündchen egybe is keltek egy privát ceremónián 2009 februárjában. Bár ez volt a hivatalos esküvő, azért néhány hónappal később ismételten kimondták az igent, akkor már 25 meghívott vendég előtt a szupermodell Costa Rica-i házában.	 

Tom Brady és Gisele Bündchen

Csak egy hónappal azt követően, hogy bejelentették eljegyzésüket, Tom Brady és Gisele Bündchen egybe is keltek egy privát ceremónián 2009 februárjában. Bár ez volt a hivatalos esküvő, azért néhány hónappal később ismételten kimondták az igent, akkor már 25 meghívott vendég előtt a szupermodell Costa Rica-i házában.
 

Dia

 	Gwyneth Paltrow és Chris Martin 	Az amerikai színésznő és az angol zenész 2003 decemberében egybekeltek, de csak egy héttel később árulták el a nagyvilágnak. Állítólag egyetlen barát vagy rokon sem volt ott a Santa Barbarán megtartott esküvőn, bizonyára csak gyorsan le akarták tudni, hiszen Gwyneth Paltrow akkor már terhes volt első közös gyermekükkel, Apple-lel. A páros, akik köztudottan alig mutatkoztak együtt, végül jó 10 év házasság után, 2014-ben döntött a különválás mellett, majd 2015 áprilisában beadták a válópert.

Gwyneth Paltrow és Chris Martin

Az amerikai színésznő és az angol zenész 2003 decemberében egybekeltek, de csak egy héttel később árulták el a nagyvilágnak. Állítólag egyetlen barát vagy rokon sem volt ott a Santa Barbarán megtartott esküvőn, bizonyára csak gyorsan le akarták tudni, hiszen Gwyneth Paltrow akkor már terhes volt első közös gyermekükkel, Apple-lel. A páros, akik köztudottan alig mutatkoztak együtt, végül jó 10 év házasság után, 2014-ben döntött a különválás mellett, majd 2015 áprilisában beadták a válópert.

Dia

	Penelopé Cruz és Javier Bardem	A két spanyol színész már a kilencvenes évektől ismerte egymást, ám elsodorta őket az élet egymástól. 2007-ben aztán egymásra találtak újra, három évvel később pedig ki is mondták a boldogító igent, csupán néhány meghívott családtag és barát jelenlétében a Bahamákon.

Penelopé Cruz és Javier Bardem

A két spanyol színész már a kilencvenes évektől ismerte egymást, ám elsodorta őket az élet egymástól. 2007-ben aztán egymásra találtak újra, három évvel később pedig ki is mondták a boldogító igent, csupán néhány meghívott családtag és barát jelenlétében a Bahamákon.

Dia

	Jennifer Lopez és Marc Anthony	Jennifer Lopez harmadszorra mondta ki a boldogító igent, amikor hozzáment Marc Anthonyhoz - nem sokkal azután, hogy Ben Affleckkel szakítottak. A titkos esküvőt 2004 júniusában tartották, bár azelőtt még szinte azt sem ismerték el, hogy járnak. Maguk a vendégek sem tudták, hova is mennek, hiszen egy délutáni partira kaptak meghívást. A páros hét év házasság után, 2011-ben költözött külön, a válást 2014-ben mondták ki.

Jennifer Lopez és Marc Anthony

Jennifer Lopez harmadszorra mondta ki a boldogító igent, amikor hozzáment Marc Anthonyhoz - nem sokkal azután, hogy Ben Affleckkel szakítottak. A titkos esküvőt 2004 júniusában tartották, bár azelőtt még szinte azt sem ismerték el, hogy járnak. Maguk a vendégek sem tudták, hova is mennek, hiszen egy délutáni partira kaptak meghívást. A páros hét év házasság után, 2011-ben költözött külön, a válást 2014-ben mondták ki.

Dia

	LeAnn Rimes és Eddie Cibrian	A két sztár 2011 áprilisában kelt egybe, mindössze 40 vendég szeme láttára Kaliforniában, egy magánházban. Ráadásul még ez a pár tucat ember sem tudta, hogy valójában nem eljegyzési partira hivatalosak - ahogyan a meghívójukon állt -, hanem magára az esküvőre.

LeAnn Rimes és Eddie Cibrian

A két sztár 2011 áprilisában kelt egybe, mindössze 40 vendég szeme láttára Kaliforniában, egy magánházban. Ráadásul még ez a pár tucat ember sem tudta, hogy valójában nem eljegyzési partira hivatalosak - ahogyan a meghívójukon állt -, hanem magára az esküvőre.

Dia

	Julia Roberts és Danny Moder	A színésznő és operatőr kedvese Új-Mexikóban, egy 20 perces kis ceremónián mondta ki a boldogító igent 2002-ben. Bár meghívtak néhány vendéget, hogy ünnepeljék velük június 4-ét, azt nem sejtették, hogy esküvő lesz a vége.

Julia Roberts és Danny Moder

A színésznő és operatőr kedvese Új-Mexikóban, egy 20 perces kis ceremónián mondta ki a boldogító igent 2002-ben. Bár meghívtak néhány vendéget, hogy ünnepeljék velük június 4-ét, azt nem sejtették, hogy esküvő lesz a vége.

Dia

	Maggie Gyllenhaal és Peter Sarsgaard	A két színész egy romantikus olasz ceremónián fogadott örök hűséget egymásnak 2009 májusában, mindössze 40 meghívott vendég előtt. A hivatalos rész után állítólag nagyon lazán folyt tovább a parti, elmentek egy kis biciklizésre és ejtőztek a tengerparton.

Maggie Gyllenhaal és Peter Sarsgaard

A két színész egy romantikus olasz ceremónián fogadott örök hűséget egymásnak 2009 májusában, mindössze 40 meghívott vendég előtt. A hivatalos rész után állítólag nagyon lazán folyt tovább a parti, elmentek egy kis biciklizésre és ejtőztek a tengerparton.

Dia

	Megan Fox és Brian Austin Green	Bizonyára sok férfirajongó elmorzsolt titokban egy könnycseppet, amikor kiderült, hogy a színésznő hozzáment szakmabeli párjához 2010 júniusában. A nagy napot a Hawaiin lévő Négy évszak hotelben tartották meg, de csak néhány vendéget hívtak meg.

Megan Fox és Brian Austin Green

Bizonyára sok férfirajongó elmorzsolt titokban egy könnycseppet, amikor kiderült, hogy a színésznő hozzáment szakmabeli párjához 2010 júniusában. A nagy napot a Hawaiin lévő Négy évszak hotelben tartották meg, de csak néhány vendéget hívtak meg.

Dia

 	Mariah Carey és Nick Cannon 	Eleinte mindenki azt hitte, tényleg csak pletyka, hogy az énekesnő megházasodott, de aztán kiderült, mindössze hat hét udvarlás után titokban hozzáment Nick Cannonhoz 2008 áprilisában, egy szigeten. Házasságuk hat évig tartott, 2014 nyarán bejelentették, hogy külön folytatják.

Mariah Carey és Nick Cannon

Eleinte mindenki azt hitte, tényleg csak pletyka, hogy az énekesnő megházasodott, de aztán kiderült, mindössze hat hét udvarlás után titokban hozzáment Nick Cannonhoz 2008 áprilisában, egy szigeten. Házasságuk hat évig tartott, 2014 nyarán bejelentették, hogy külön folytatják.

Dia

	Natalie Portman és Benjamin Millepied	Az első pletykák egy titkos esküvőről akkor röppentek fel, amikor a sztárpár a 2012-es Oscaron jegygyűrűben mutatkozott. Néhány nappal később aztán maga az ékszerész jelentkezett, aki elárulta, igen, valóban jegygyűrűt viselt a színésznő és táncos kedvese. Végül 2012 augusztusában egy zsidó ceremónia keretén belül megtörtént az esküvő, amiről utólag a sajtót is értesítették.

Natalie Portman és Benjamin Millepied

Az első pletykák egy titkos esküvőről akkor röppentek fel, amikor a sztárpár a 2012-es Oscaron jegygyűrűben mutatkozott. Néhány nappal később aztán maga az ékszerész jelentkezett, aki elárulta, igen, valóban jegygyűrűt viselt a színésznő és táncos kedvese. Végül 2012 augusztusában egy zsidó ceremónia keretén belül megtörtént az esküvő, amiről utólag a sajtót is értesítették.

Ezt is szeretjük
Fotó: