Emlékszel Chevy Chase-re? A 79 éves színész alig hasonlít fiatalkori önmagára
Chevy Chase a Családi vakáció-filmek sztárja volt, nagyon sokat változott az elmúlt években.

chevy-chasee
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Chevy Chase Hollywood egyik legkeresettebb sztárjának számított a ’70-es, ’80-as és ’90-es években. Humoros karaktere és sármja minden nézőt levett a lábáról.

Olyan alkotásokban játszott, mint például a Családi vakáció-mozik, a Golfőrültek, A három amigó, az Óvakodj a törpétől, a Ki az úr a háznál? vagy a Fletch. A sztár 2022 októberében ünnepelte 79. születésnapját. 

Chevy Chase 2023-ban

Nagyon sokat változott az elmúlt évek során, legfrissebb fotóin már alig lehet ráismerni. Ősz hajjal és teltebb, pocakos alakkal jelenik meg a nagyobb rendezvényeken. Már nem kap annyi megkeresést, mint fiatal korában, azonban az IMDB szerint több filmben is láthatjuk még a színészt. Az utóbbi években olyan produkciókban szerepelt, mint Az utolsó nevetés vagy a Krokodil Dundee öröksége.

chevy-chase11
Fotó: Getty Images Hungary/ Frazer Harrison

A sztárral 2018-ban csinált egy nagy interjút a Washington Post, melyben az életéről beszélt. Ekkor a magazin leírta róla, hogy köztudottan nehéz természet, olykor arrogáns, és emiatt fiatalabb korában nagyon sokszor került konfliktusba színésztársaival és kollégáival is.

Chevy Chase ennek ellenére elégedett azzal, akivé az elmúlt évek alatt vált, nem foglalkozik sokat mások véleményével. A Deadline szúrta ki, hogy a CBS Sunday Morningnak adott friss interjút az életéről.

A cikk az ajánló után folytatódik

Reagált azokra a vádakra, hogy milyen bunkó volt, miközben négy évadon keresztül az NBC Saturday Night Live című műsorán és a Balfékek című komédiás sorozatban dolgozott. Az utóbbi sorozatból azért távozott, mert konfliktusba keveredett az íróval, Dan Harmonnal, a karaktere irányításával kapcsolatban alakult ki vita köztük.

chevy-chase1
Fotó: Getty Images Hungary/ Allen Berezovsky

- Azt hiszem, meg kell kérdezned őket. Én sosem alakítok szar dolgokat. Az vagyok, aki vagyok. Megmondom őszintén, nem érdekel mások véleménye, egészen egyszerűen nem foglalkozom ezzel az egésszel - mondta nevetve, amikor arról kérdezték, mit érzett, amikor meghallotta, hogy korábbi munkatársai negatív véleménnyel voltak róla.

Ami a magánéletét illeti, felesége, Jayni Chase előtt kétszer volt már házas. Jaynivel 1981-ben találkoztak egy közös munka során, 1982-ben pedig egybekeltek. Legidősebb gyermeküket Cydney-nek, másodikat Caley-nek, harmadikat pedig Emilynek nevezték el. Cydney 39 éves, Emily 34 éves, Caley pedig 37 éves. A színész korábbi kapcsolatából született egy 43 éves fia is, akit Bryan Perkinsnek hívnak, ő kerüli a reflektorfényt.

Így néz ki most David Suchet

Agatha Christie angol krimiírónő nyomozófőhősét, Hercule Poirot-t több színész alakította az elmúlt évtizedekben, ettől függetlenül a legtöbben David Suchet brit színésszel azonosítják a karaktert. A veterán sztár 1989 és 2013 között játszotta az ikonikus karaktert, kackiás, fekete bajsza szinte a védjegyévé vált.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük