Kellett ez neki? Ezrek előtt törölték arcon a tehetségkutató zsűritagját
Cheryl Cole-t egyre többen kritizálják az X-Factor-béli szerepe miatt, de a tortát nem ezért kapta az arcába.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amilyen nagy közönségkedvenc volt Cheryl Cole a kezdetekben, olyannyira ellentmondásos figurává vált, amióta a birt X-Factor zsűritagjai közt foglal helyet.

A szemrevaló énekesnőt eleinte mindenki csodálta bájáért, aztán meg egy ország sajnálatát és együttérzését vívta ki, miután kiderült, hogy a férje megcsalta.

Sokak vágya teljesült

Manapság azonban egyre többen kritizálják az angyalinak kinéző, de azért némi démoni hatalommal bíró énekesnőt.

Nem elég, hogy egyesek szerint a hangja sem az igazi - állítólag némi technikai rásegítéssel sikerült csak előadnia legújabb slágerét a tehetségkutató színpadán -, de a döntéseit is gyakran befolyásolják érzései.

Így aztán többször is előfordult, hogy a lényegesen tehetségesebb versenyzőt szavazta ki, csak hogy saját kis kedvence a műsorban maradjon.

Mindenesetre a tortás akció mégsem a kiszavazottak valamelyik elvakult rajongójának köszönhető, sőt, mi több!

Jótékonyság és egy kis pr

Cheryl szabad akaratából egyezett bele abba - talán némi pozitív pr reményében -, hogy arcon töröljék egy vaníliakrémes pitével.

Az esetre pedig nem máshol került sor, mint a Daily Mirror Pride of Britain Awards gáláján Londonban, ahol ráadásul rögtön 15 ezer ért - csaknem ötmillió forintnyi összeget - a mókás mutatvány.

Cheryl Cole éppen egy 12 éves kisfiúnak, bizonyos Cameron Smallnak nyújtotta át az év fiatal adománygyűjtőjének járó díjat, amikor a kölyök, a megbeszéltek alapján, a sztár arcába nyomta a tortát. Ezért a tettéért rögtön 5000 font ütötte a markát, amit persze rögtön fel is ajánlott egy gyermekkórház javára.

Ráadásképpen pedig Simon Cowell, az X-Factor atyja, aki szintén meghívottak között volt, további tízezer fonttal toldotta meg az összeget, mondván, ennyit mindenképpen megért neki a látvány!

Rajta kívül egyébként rengeteg brit híresség mellett maga Károly herceg is tiszteletét tette a rendezvényen.

Ezt is szeretjük