A 63 éves Cher durván szétszabatta orrát
Cher az egyik legismertebb plasztikafüggő híresség, akinek orra jócskán megsínylette a szépészeti beavatkozásokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cher azon sztárok közé tartozik, akik le sem tagadhatnák, hogy bizony plasztikai úton tartják fiatalon magukat. A 63 éves amerikai énekesnőről készült fotókat látva nyugodtan kijelenhetjük, hogy a hétköznapi életben egyáltalán nem így néz ki egy, a hatodik ikszen túl járó hölgy.

A világhírű énekesnő nem sajnálta a pénzt a különféle szépészeti beavatkozásokra, ami meg is látszik rajta.

A ráncoknak és a természetességnek is nyoma veszett

A ráncfelvarrásoknak és botoxkezeléseknek köszönhetően arcáról nyomtalanul eltűntek a ráncok, emiatt aztán két-három évtizedet simán letagadhatna életkorából, ám ezzel együtt minden természetességétől is megfosztották a sebészek.

Habár számos pletyka kering arról, hogy Cher mely testrészeit plasztikáztatta, ő maga nem mindegyiket erősítette meg.

Azt például beismerte, hogy a melleit lánya, Chastity születése után felvarratta, mivel nem bírt rájuk nézni, annyira megereszkedtek. Azt azonban tagadta, hogy arccsontját sebészkés érte volna, illetve, hogy kiszedette egy bordáját.

Először az orrát műttette meg

Saját bevallása szerint az első alkalommal az orrát plasztikáztatta, azután, hogy először látta magát viszont a mozivásznon.

Az azóta eltelt évtizedek során minden bizonnyal nem is egyszer faragtak a szaglószervén, amely a képek tanúsága szerint alaposan megsínylette a beavatkozásokat.

Mellesleg az énekesnő az elmúlt hónapokban elsősorban lánya, Chastity kapcsán került a címlapokra, aki idén jelentette be, hogy teljes nemátalakító műtétnek vetette alá magát.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A bonyolult procedúra még 2008 júniusában kezdődött meg, október végén pedig már szinte férfiként kapták le Chastity-t - új nevén Chazt - a lesifotósok.
Ezt is szeretjük