Cher párductestű amazonként pózolt: irtó szexi kép készült róla

Mindössze egy falatnyi bikini és pár csillogó rojt takarta a testét.

cher
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan sztárok, akik megjelenésükkel ellentmondanak a biológia törvényeinek, egyszerűen nem hajlandóak megöregedni. Cheren sem fog az idő, szinte képtelenség elhinni róla, hogy idén májusban már 77 éves lesz.

A díva minden bizonnyal nyert a genetikai lottón, régi fotóit elnézve mindenkinek tátva marad a szája alakja láttán. Sosem zárkózott el a feltűnő, merész fellépő ruháktól és a mai napig szívesen húz magára szexi darabokat, ám 1981-ben még ezeknél is bevállalósabb volt.

Cher szexi fotója

Leroy Neiman festőművészt ihlette meg az akkor 35 éves sztár szépsége, ecsetet is ragadott, hogy megörökítse azt a vásznon. Ehhez a portréhoz modellje igencsak lenge öltözetet húzott. Falatnyi fehérneműben mutatta meg párduc testét, amit csak csillogó rojtok takartak.

 A régi felvételt a Velvetcoke nevű Instagram-oldal találta meg, követőit pedig ámulatba ejtette a szoborszerű tökéletesség, nem rejtették véka alá véleményüket.

„Azt hiszem, senki nem volt ennyire közel a tökéletességhez, mint Cher akkor. Olyan emberfeletti külsővel áldotta meg az ég, ami szinte nem erre a bolygóra teremtetett, egy igazi legenda ez a nő” – írta az egyik kommentelő.

cher 2019
Fotó: Burak Cingi / Getty Images Hungary

Napjainkban sincs oka szégyenkezni alakja miatt, igaz, az ő hobbijai közt korántsem a kötőtű csattogtatás szerepel, a mai napig keményen edz, hogy formában maradjon. 

A The Ellen Showban vallott arról, hogy szinte mindennap sportol, még most is képes kivitelezni a legnehezebb tornagyakorlatokat, méghozzá úgy, hogy közben meg sem izzad.

Sophia Loren áttetsző ruhában

Számtalan színésznő megigézte az embereket a szépségével a 20. században, közéjük tartozott az olasz díva, Sophia Loren is, aki gyakran mutatta meg merész és dögös oldalát a filmvásznon.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük