Cher a plasztikai műtétek előtt - Felismernéd a fiatalkori fotóján?
Cher igazi természetes szépség volt fiatalkorában.

cher-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cher, a világ egyik legsikeresebb énekesnője sosem tagadta, hogy átesett plasztikai műtéten. A 71 éves énekesnő nyíltan felvállalta az interjúiban azt is, hogy mely testrészeit érintette orvosi szike.

Gyönyörű nő volt fiatalkorában

Az énekesnőt az 1960-as években Sonny Bono oldalán ismerhették meg sokan. Akkoriban még teljesen természetesek voltak a vonásai, egyszerűen gyönyörű nő volt, és ez a '70-es évekre is igaz. A díva az első plasztikai műtétjén a '80-as években esett át. Mint sok beavatkozáson átesett nőnél, nála is az önbizalomhiány volt az, ami miatt úgy érezte, hogy változtatnia kell a testén. Amikor meglátta magát a Maszk című, 1985-ös filmben, elszörnyülködött a saját látványán, vallotta be egyszer egy interjújában.

cher-előtte-utána

- Én ennél jobban is ki tudok nézni - mondta akkor az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy ezek a szépítészeti beavatkozások boldogabbá teszik őt.

Megműttette az orrát, a mellét, és ráncfelvarráson is átesett. A 71 éves sztár foggal-körömmel küzd az öregedés ellen.

- Nem szeretem az öregedést. Az is megdöbbentő, hogy még végig tudok futni a színpadon az én koromban. Azt hittem, hogy ennyi idősen már halott leszek - nyilatkozta a People magazinnak.

Mi történt Lionel Richie arcával?

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a férfisztárok, akik túlzásba vitték a plasztikát.

Ezt is szeretjük