Ilyen szép volt a plasztikák előtt Sylvester Stallone anyja - Döbbenetes a változás
Van, amikor már túl késő abbahagyni a plasztikai műtéteket.

stallone-anyja-plasztika-elott-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jacqueline Stallone 1921 novemberében született Washingtonban - Labofish néven. Az idén 97 éves nő részben idősebbik fia, Sylvester Stallone sikereinek köszönhetően vált ismertté.

Ugyanakkor a ’90-es évektől saját jogon is hírnevet szerzett: az Egyesült Államokban ekkor jelent meg több asztrológiai könyve, valamint számos tévészereplést is vállalt.

Fontos számára a testmozgás és a plasztika

Az ukrán gyökerekkel rendelkező Jacqueline volt az első nő, aki Washingtonban napi rendszerességgel sugárzott, testedző tévéműsorral jelentkezett. A testmozgás mindig fontos szerepet töltött be az életében: fiatalabb korában dolgozott cirkuszi trapézművészként is. Már elmúlt 92 éves, amikor úgy döntött, crossfit edzésekre fog járni, hogy javuljon az erőnléte.

jackie-stallone

Az idő elleni harcban azonban nemcsak a testmozgást, hanem a plasztikai műtéteket is segítségül hívta - sajnos nem túl jó eredménnyel. Az egykor gyönyörű nő arca ma saját bevallása szerint sem emlékeztet hajdani önmagára:

- Úgy nézek ki, mint egy mókus, akinek tele a pofazacskója mogyoróval - nyilatkozta.

Összesen 11 plasztikai műtétet vallott be az évek során, és sokszor fogadkozott, hogy többé nem fekszik kés alá. A fenti kép tanúsága szerint valószínűleg már mindegy is volna, eggyel több vagy kevesebb. Mint mondta:

- Hollywood fél a kortól, ám az idő múlását nem lehet megállítani.

Elrontott férfiplasztikák

Jackie Stallone esete nem egyedi a hírességek világában. Az alábbi galériában olyan világhírű férfiakat mutatunk, akik biztosan nem fekszenek kés alá, ha sejtik, hogy ez lesz az eredménye. Lapozd át a fotókat!

Ezt is szeretjük