Igazán zavarba ejtő! Átlátszóban lépett a vörös szőnyegre az ismert színésznő
Charlotte Gainsbourg 8 hónapos terhesen sem szégyenlősködött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemcsak a cannes-i filmfesztivál, hanem úgy összességében a vörös szőnyeg eddigi történetének talán legszokatlanabb és legmerészebb villantását köszönhettük szerda este Charlotte Gainsbourgnak.

A 39 éves színésznő legújabb, Melancholia című filmjének ünnepélyes bemutatójára érkezett nyolc hónapos terhesen, óriási pocakját pedig egyáltalán nem rejtette el a fotósok és érdeklődők kíváncsi tekintete elől.

Semmit sem takart el

Míg Rachel McAdams hófehérben, Charlotte egy teljesen átlátszó, fekete ruhában lépett ugyanis a vörös szőnyegre, ami nemcsak gömbölyű pocakját, hanem fekete melltartóját is látni engedte, miközben megállás nélkül kattogtak a vakuk, fényárba borítva a sztármamit.

Jane Birkin és Serge Gainsbourg lányának ugyanis van már két gyermeke: Ben 1997-ben látta meg a napvilágot, Alice pedig még csak nyolcéves - a csemeték apukája egyébként Yvan Attal színész-rendező.

Gainsbourg filmjét, a Melancholia című alkotást melelsleg a dán rendező, Lars Von Trier egy lélektani katasztrófafilmnek nevezte. A filmet ősszel mutatják majd be a tengerentúlon, hazai premierről egyelőre nem érkezett információ.

Igazi sztárparádé

A filmben Charlotte Gainsbourgon kívül szerepel még Kirsten Dunst, Kiefer Sutherland, Stellan és Alexander Skarsgard, John Hurt, Udo Kier, illetve Charlotte Rampling is, szóval igazi sztárparádéval állunk szemben.

Kirsten Dunst is elkísérte a Lars Von Triert és Charlotte Gainsbourgot a premierre, ám bevállalós kolléganőjével szemben ő egy sokkal visszafogottabb ruhakölteményben pózolt a fotósoknak.

Lars Von Trier 2000-ben már megkapta egyszer az Arany Pálmát a Táncos a sötétben című filmjéért, a legfrissebb hírek szerint erre azonban most már egyre kevesebb az esélye.

Az egyik sajtótájékoztatón ugyanis több vállalhatatlan, Hitlerrel kapcsolatos - saját bevallása szerint csak viccnek szánt - kijelentést tett, amelynek következményeként a szervezők nem kívánatos személynek nyilvánították Cannes-ban.

Ezt is szeretjük