Sztármamifotó! Ilyen dögösen is lehet kinézni két szülés után
Charlotte Church gyerekként kezdte az éneklést, 24 éves korára pedig kétgyermekes anyuka lett belőle.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valószínűleg kemény lelkiismeret-furdalást keltenek az átlagos édesanyákban azok a sztárok, akik a szülés után néhány héttel - látszólag mindenféle segítség nélkül - máris visszanyerik lányos alakjukat.

Néhány hónapja még úgy nézett ki, mint a középső fotón, azóta alaposan lefogyott

Éppen ezért bizonyára sokan együtt tudtak érezni Charlotte Church énekesnővel, akinek bevallása szerint hatalmas erőfeszítésébe került, mire megszabadult a terhességei alatt felhalmozódott pluszkilóktól. Az egykori gyereksztár 24 éves korára máris kétgyermekes anyuka - ám míg a szüléssel nem volt különösebb gondja, addig a súlyával már annál több.

Két gyermeke van

A ma már három és fél éves Ruby, valamint a 13 hónapos Dexter mamája bizony alaposan megdolgozott azért, hogy olyan karcsú lehessen, mint azt a fotókon is látni. Bár csontsoványra sosem akarta koplalni magát, egy idő után elege lett az úszógumiból, így elhatározta, hogy kemény edzéssel gyötri testét.

- Charlotte hetente öt alkalommal tornázik, és azt mondja, ez a legintenzívebb edzésprogram, amit valaha is követett. Az első alkalom után annyira elfáradt, hogy majdnem összeesett, de nem adta fel. Meg is lett az eredménye, hiszen most végre ismét vonzónak érzi magát - mesélte egy ismerőse.

Újra karcsú

Végül 12 kilót sikerült ledobnia két hónap alatt, ráadásul remek erőnlétre tett szert. Olyannyira jól érzi magát a bőrében, hogy - ahogy a sztároktól már megszokhattuk - még fitnesz-dvd-t is megjelentetne, a többi hasonló cipőben járó kismama megsegítésére.

Az 1986-os Charlotte Church 11 évesen adta ki első lemezét, mely áriákat és vallásos darabokat tartalmazott. A csodálatos hangú walesi sztár négy klasszikus album után, 2005-ben popzenei vizekre evezett, ám annak ellenére, hogy a Tissues and Issues platinalemez lett, a kritika fanyalogva fogadta próbálkozását.

Párjával, Gavin Henson rögbijátékossal 2005 óta él együtt, állítólag a két meglévő mellé még több picit szeretnének. Persze, majd ha jut rá ideje: Church-öt nevezte meg ugyanis Andrew Lloyd Webber az Óz, a nagy varázsló szereplőválogató show-jához zsűritagnak.

A műsor hamarosan a BBC1 csatornán lesz látható, a szerencsés kiválasztottak pedig a West Enden 2011-ben bemutatásra kerülő musicalben énekelhetnek majd.
Ezt is szeretjük