Durva képek! Ájulásig itta magát a kétgyerekes sztármami
Az Így jártam anyátokkal című sorozat vendégszereplője, Charlotte Church addig ivott, amíg össze nem esett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlotte Church-ről sok minden elmondható, de az nem, hogy példamutató életet élő sztáranyuka volna. A 24 éves walesi énekes-színésznőt ugyanis május 1-jén örökítették meg egy kelet-londoni bárban, ahol sikerült kíméletlenül kiütnie magát, köszönhetően a tetemes mennyiségű elfogyasztott alkoholnak.

Az Így jártam anyátokkal népszerű vendégszereplője hajnali fél kettő körül érkezett barátaival az Amy Winehouse által is kifejezetten kedvelt 333 Mother nevezetű bárba, azt követően, hogy aznap befejezték Andrew Lloyd Webber Over the Rainbow című tehetségkutató műsorának felvételét.

Kifogott rajta a pezsgő és a koktél

Church a jól végzett munka után a társaság többi tagjával együtt elkezdte megállás nélkül nyakalni a pezsgőt és a koktélokat, egészen addig, amíg szervezete fel nem adta a harcot az alkohollal, és mindenki szeme láttára ájultan esett össze.

A lesifotósok természetesen szemrebbenés nélkül megörökítették a meglehetősen kiszolgáltatott állapotban lévő tévésztárt, akit egy óra múltán mezítláb cipeltek ki barátai az odakint várakozó taxihoz, ami végül hazaszállította a görbe éjszaka után.

Egy liter vodka nem okoz neki gondot

Ami a kétgyerekes sztáranyuka italozási képességeit illeti, Church egyszer azt nyilatkozta, hogy régebben egyetlen éjszaka során tíz dupla vodkát gurított le - ami egy liternek felel meg. Érthető, ha ezzel sokakat sikerült megdöbbentenie.

Charlotte Church már évek óta Gavin Henson sportoló kedvese, kislányuk, Ruby Megan 2007. szeptember 20-án, kisfiuk, Dexter Lloyd pedig 2009. január 11-én született meg. A pár saját bevallása szerint népesebb családra vágyik - Church elmondta, hogy legalább négy gyereket szeretne, párja pedig nyolcat!

Persze a csinos sztármaminak azon is érdemes volna elgondolkodnia, hogy felnőve vajon mit szólnak majd gyermekei azokhoz a kínos képekhez, amelyek édesanyjukról holtrészegen készültek.

Ezt is szeretjük