Férjhez megy a monacói hercegnő! Ez a csúnyácska színész veszi el
Nézd meg őket!
Charlotte Casiraghi nemcsak terhes, el is jegyezték.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlotte Casiraghi, Caroline monacói hercegnő lánya, Grace Kelly unokája véget vetett a találgatásoknak: bejelentette, első gyermekét várja.

A francia színész a magyar nézőknek is ismerős lehet
A hét elején Capriban kapták le őket

A modellszépségű kékvérű azt is közölte, még idén hozzámegy gyermeke apjához.

Csúnyácska színész veszi el

A monacói uralkodó, Albert unokahúgáról már július elején azt írták a külföldi lapok, hogy valószínűleg várandós. A Femina is közölte azokat a fotókat, amelyeken gyanúsan gömbölyödött a híresség pocakja.

A hét elején Capriban kapták le a párt, ahol Charlotte Casiraghi már nem is próbálta leplezni terhességét: egy a kismamákra jellemző, a mell alatt bővülő ruhát viselt, ujján pedig eljegyzési gyűrű díszelgett. Párjával nemcsak azt erősítették meg, hogy várandós, hanem azt is közölték, hogy karácsony előtt szeretnének egybekelni.

A 27 éves szépség és a jóképűnek nem igazán mondható, marokkói származású francia színész, Gad Elmaleh 2011-ben ismerkedtek meg egymással egy közös barátjuk partiján.

A 42 éves férfit legutóbb a Tajtékos napok című filmben láthattuk, de szerepelt A csodacsapat, A boldogság sosem jár egyedül vagy a Topmodell a barátnőm című alkotásokban is. 1998 és 2002 között Anne Brochet francia színésznővel élt együtt, akitől egy fia született, a 12 éves Noé.

Testvére is megházasodik

- Egy gyönyörű szerelmes történet az övék, és most még a baba is úton van. Ez egy nagyon magasztos pillanat Gad számára - mondta a színész egyik közeli ismerőse a People magazinnak.

A monacói uralkodó családnak kijut idén az esküvőkből: Andrea Casiraghi a tervek szerint augusztus végén vezeti oltár elé dél-amerikai szerelmét, Tatiana Santo Domingót, akit hét év együttélés után tavaly júliusban jegyzett el. Kisfiuk, Sacha Stefano Casiraghi idén március 21-én jött világra.

Ezt is szeretjük