Imádtuk Charlotte hercegnő tündéri fotóit: Katalin kislányáról ilyen cuki képek készültek 2020-ban
Képeken Charlotte hercegnő legemlékezetesebb pillanatai 2020-ból.

charlotte
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2020-as év az egész világ számára nagy kihívást tartogatott, a koronavírus-járvány kitörése után az élet a feje tetejére állt. A királyi család számára sem a megszokott mederben folytak ezután a hónapok, ami persze gyermekeikre is kihatott. 

Charlotte hercegnő fotói 2020-ból

Ám, mint az életben mindennek, ennek az időszaknak is megvoltak a maga előnyei, például az, hogy Katalin és Vilmos a karanténban rengeteg időt tölthettek gyermekeikkel. A hercegné még legkedvesebb hobbijának, a fotózásnak is hódolhatott: imádni való képeken mutatta meg csemetéit.

Bár kétségkívül mindhárom lurkót imádják a rajongók, sokaknak Charlotte hercegnő az abszolút kedvenc. Csodálkozva nézik, hogy egyre jobban hasonlít nagyanyjára, Erzsébet királynőre, és huncut személyisége is sokak szívébe belopta magát. Habár az elmúlt esztendőben nem láthattunk róla grimaszos fotókat, a 2020-as évben is jó pár emlékezetes pillanatot rögzített a kamera az életéből. 

Képes összeállításunkban csokorba szedtük, melyek voltak a legelbűvölőbb képek, amelyeket 2020-ban Charlotte hercegnőről láthattunk.

Ezt is szeretjük