Katalin hercegné kislánya készül az iskolába - Charlotte-ot uniformisban ekkor láthatjuk
Kiderült az is, melyik iskolába fog járni a kis hercegnő.

charlotte-hercegno-iskola-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte csak most született, de már iskolába készül Katalin hercegné és Vilmos herceg lánya, a kis Charlotte hercegnő. A négyéves Charlotte szeptemberben csatlakozik a bátyjához a battersea-i St. Thomas iskolában - jelentette be a Kensington-palota hivatalos közösségi oldala.

Iskolás lesz Charlotte hercegnő

Charlotte hercegnő májusban ünnepelte a negyedik születésnapját, de testvéréhez, György herceghez hasonlóan már ő is korán beül az iskolapadba. A kis trónörökös szintén négyesztendős volt, amikor édesapja elkísérte az első napjára - anyukája, Katalin hercegné sajnos nem lehetett jelen, ugyanis ő éppen várandós volt a kis Lajossal, és a vészes hányás nevű betegségben szenvedett.

A herceg állítólag jól érzi magát az intézményben, és sok barátja van, habár az indulás nem ment zökkenőmentesen.

- György ledöbbent, mikor megtudta, hogy ezentúl mindennap iskolába kell járnia, de azért ott már jól viselkedett. Nem kérdezte meg mindenki előtt, hogy "most komolyan ezt kell csinálnom életem végéig", vagy hasonlók. Meglátjuk, mikor jön el az a pont, hogy közli, hogy ő bizony, nem akar iskolába menni - mesélte Vilmos herceg még 2017-ben.

Az iskola egyébként az egyik legjobb az országban. Brosúrájában is az angol oktatás legjavát ígéri, azonban az ára meglehetősen borsos: 17 604 fontba, azaz körülbelül 5,8 millió forintba kerül egyetlen félév. Ebben benne vannak az iskola utáni foglalkozások és az egészséges ételek is, melyeket külön séf készít a gyerkőcök számára.

A battersea-i iskola vezetősége nagyon örül, hogy a hercegi pár két gyermeke is náluk fog tanulni. Az igazgató, Simon O'Malley ezt nyilatkozta a Daily Mailnek:

- Nagyon örülünk, hogy Charlotte hercegnő is nálunk kezdi az évet. Szeptemberben nagy örömmel várjuk majd őt, ahogy az iskola többi új tanulóját is - nyilatkozta a lapnak.

Mi pedig a fotókat várjuk nagyon, melyeken Charlotte hercegnő az új uniformisában feszít, ahogy György herceg tette annak idején. A lányok egyenruhája is hasonló a fiúkéhoz, a különbség annyi, hogy ők nadrág helyett szoknyát viselnek, vastag harisnyával.

Ilyen György herceg az iskolai egyenruhájában

Tündéri uniformisában sietett az iskolába György herceg - meg kell zabálni, annyira édes benne!

Ezt is szeretjük