Mintha ikrek lennének - Charlotte hercegnő hasonmásától leesik az állad
Fotókon Charlotte hercegnő hasonmása.

katalin-hercegne-charlotte-hercegno-osszeoltozve-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin és Vilmos kislánya, Charlotte az egyik legtündéribb kis hercegnő a világon. Alig lehet betelni vele, annyira aranyos. Ám nemcsak ő tudja elbűvölni az embereket, hanem a hasonmása is, a hároméves Scarlett Evered. Akár ikertestvérek is lehetnének.

Sokan hiszik róla azt, hogy ő az igazi hercegnő

Scarlett csupán 15 hónapos volt, amikor a nagymamája felfedezte, mennyire hasonlít a kis Charlotte-ra. Ezután úgy döntött a család, hogy egy hasonmásokat alkalmazó modellügynökségnek elküldik gyermekük fotóját, azóta pedig több közös fotózása is volt Katalin, Vilmos és György herceg hasonmásaival.

charlotte-hercegnő-hasonmása

Scarlett, amikor meglátja a kis hercegnőt a tévében, rögtön összezavarodik, és azt gondolja, hogy saját magát látja viszont. Ráadásul sokszor a járókelők is összekeverik őt Charlotte-tal. Az édesanyja, Victoria Evered elmondta a The Sunnak, hogy bárhova is megy a gyerekével, mindenki megjegyzi, hogy hasonlít a hercegnőre a lánya. Elmondása szerint, ahogy nőni fog, ez annál inkább jellemző lesz, bár szerinte Scarlett szeret a figyelem központjában lenni, így ez nem különösebben zavarja.

A kis Scarlett Katalin hercegné hasonmásával. Nagyon hasonlítanak a királyi család tagjaira.
A kis Scarlett Katalin hercegné hasonmásával. Nagyon hasonlítanak a királyi család tagjaira.

- A kislányomnak világosabb haja van, és a szemei is más színűek. Nem pont ugyanúgy néznek ki természetesen, de tagadhatatlan a hasonlóság közöttük. Scarlett egyébként nagyon szereti Charlotte hercegnőt, mindig megnézi, milyen ruhákban jár - tette hozzá a büszke édesanya.

Ezt is szeretjük