Charlotte hercegnőről irtó cuki képet posztolt a palota - Ez Katalin kedvenc fotója róla
Katalin hercegné egy interjújában mesélte el, melyik, Charlotte-ról készített fotója áll a legközelebb a szívéhez.

charlotte-és-katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné egyik legkedvesebb hobbija a fotózás, gyermekei, György, Charlotte és Lajos legszebb pillanatait is szívesen megörökíti.

Cambridge hercegnéje annyira gyönyörű felvételeket készít, hogy a palota sok esetben az ő képeit teszi közzé hivatalos csatornáin, nem pedig egy profi fotósét. Tegnap a Kensington-palota egy még sosem látott képet posztolt Instagram-oldalára a kis Charlotte-ról, amit természetesen édesanyja készített róla.

Ez Katalin kedvenc fotója Charlotte-ról

A Charlotte-ról készült fotó Katalin egyik személyes kedvence. Ahogy a képen is látszik, a kis hercegnő éppen egy harangvirágot szagolgatott a norfolki otthonuk, az Anmer Hall kertjében.

Katalin Giovanna Fletcher Happy Mum, Happy Baby podcast-sorozatában vallotta be, miért pont ez a kedvenc fotója.

- Charlotte-ról egyszer csináltam egy fotót, amin pont egy harangvirágot szagolgatott. Szülőként pont az ilyen pillanatok jelentik nekem a legtöbbet, és próbálok minden napba ehhez hasonló dolgokat belecsempészni, még ha csak apróságokról is van szó. Még ha éppen nem is jut rá annyi időm, egy ideális világban erre törekszem - mesélte az interjúban.

Elmesélte azt is, hogy igyekszik minél több időt a szabadban tölteni a családjával.

- A gyerekkoromból emlékszem, hogy mindig az egyszerű dolgokat csináltuk, például elmentünk együtt sétálni. Ugyanezt próbálom a saját gyerekeimmel is megtenni, mert ezek a közös programok elfeledtetik az emberrel az összes bonyodalmat és terhet.

Szerinte ezek a közös, egyszerű programok azért is hasznosak, mert ezekben a helyzetekben tényleg csak egymásra koncentrálhat az egész család, és semmilyen egyéb hétköznapi feladat nem terelheti el a figyelmüket.

Ilyen cuki képek készültek a kis hercegnőről tavaly

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek a tavalyi évben Charlotte hercegnőről.

Ezt is szeretjük