Grace Kelly unokája tündöklő szépség - Szexi miniben pózolt a MET-gálán

Charlotte Casiraghi a divatgála egyik legszebb sztárja volt.

charlotte-casiraghi-met-gala-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Grace Kelly sajnos már nincs köztünk: az Oscar-díjas színésznőből lett monacói hercegnét 1982-ben érte a halál, egy tragikus autóbalesetben vesztette életét. Szerencsére azonban gyermekei és unokái máig köztünk vannak - csinos unokáját, Charlotte Casiraghit a MET-gálán is megcsodálhattuk.

Ilyen szép Grace Kelly unokája

A 32 éves Charlotte Casiraghi Karolina hercegnő és Stefano Casiraghi legidősebb lánya. Charlotte igazi sportlady, aki odavan a műugrásért, az úszásért és a terepfutásért, habár a legnagyobb szenvedélye mégiscsak a divat. Ennek fényében nem is meglepő, hogy a divatvilág egyik legnívósabb eseményére, az Anna Wintour szervezte MET-gálára is meghívást kapott.

charlotte-casiraghi-met-gala-2019-nagy
Fotó: Rabbani and Solimene Photography / Getty Images Hungary

Charlotte elképesztően dögös volt a rendezvényen: egy fekete, aszimmetrikus, fodrokkal díszített estélyi ruhát viselt. Stílusosan egy francia divatház, az Yves Saint Laurent egyik kreációja volt rajta. Gesztenyebarna loknijait hátrafésülve viselte - úgy hullámzott a haja a hátán, akár a ruha fodrai.

A rajongók nem győzték dicsérni a szépségét, sokan hasonlították Grace Kelly-hez is, annak ellenére, hogy Charlotte inkább az édesanyja vonásait örökölte. "Gyönyörű lány ez a Charlotte! Én látom benne Grace Kelly-t is, nem csak Karolina hercegnőt", "Előkelő, akár egy hercegnő - büszke lehet rá a királyi család", "Jó lenne, ha Katalin is ilyen vagány ruhákat viselne. Egy hercegnő is lehet szexi" - írták a kommentelők.

Grace Kelly lánya is remekül néz ki

Túl az ötvenen is nagyon csinos Grace Kelly legkisebb lánya - nézd meg, hogy néz ki ma a férfiak egykori vágyálma, Stephanie hercegnő!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük