Charlize Theron ritkán látott lányával ment a divatbemutatóra: Jackson már 11 éves

Charlize Theron kislánya igazán bájos tinédzserré cseperedett az évek során.

GettyImages-1036992000

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Charlize Theron két gyermek büszke édesanyja: 2012-ben fogadta örökbe első lányát, Jacksont, három évvel később pedig második csemetéjét, Augustot. Nagyobbik gyermeke, a 11 éves Jackson egyre nagyobb és bájosabb a róla készült fotókon.

A színésznőt csak ritkán láthatják a rajongók gyermekeivel karöltve, éppen ezért különleges a róluk készült friss felvétel, amelyen Jacksonnal együtt vettek részt egy divatbemutatón.

Charlize Theron lányával

Charlize Theron és lánya a Dior divatbemutatójára voltak hivatalosak a párizsi divathéten, amelyet a Tuileriák kertjében rendeztek meg. Anya és lánya az első sorban lelkesen figyelték az eseményeket, miközben szorosan egymás mellett ültek.

GettyImages-1690161631
Fotó: Wwd / Getty Images Hungary

Theron a tőle már megszokott klasszikus eleganciára szavazott: egy arany, rácsos anyagú szoknyát, felül pedig egy hozzáillő, krémszínű blézert viselt. Jacksonnal kiegészítették egymás megjelenését, a tinédzser egy csinos, piros kockás blézerben és szoknyában tündökölt édesanyja mellett.

A fotót elnézve megállapíthatjuk, hogy a 11 éves csemete egyre nagyobb, a színésznővel való szeretetteljes kapcsolatukat pedig le sem tagadhatnák. Az édesanya mindenben támogatja lányait, és igyekszik a lehető legtöbbet megadni a számukra.

- Azt akarom, hogy tudják, kik ők, és azt akarom, hogy olyan büszkék legyenek magukra, mint amennyire én vagyok rájuk. Tudniuk kell, honnan származnak, és büszkének kell lenniük rá, erre tanítom őket mindennap, amióta hazahoztam őket - mesélte Charlize Theron az Elle magazinnak.

Vivienne Jolie-Pitt friss fotókon

Shiloh-hoz hasonlóan Vivienne Jolie-Pitt sem tagadhatná le, kik is a szülei.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük