Charlize Theron így odaszúrt Kylie Jennernek: imádták ezért a rajongók
Kylie Jenner értette Charlize Theron poénját.

charlize-theron-kylie-jenner-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlize Theron az Instagramján szívesen megmutatja a humorosabb oldalát, amelynek köszönhetően csak még szimpatikusabbá válik az Oscar-díjas sztár.

A 45 éves színésznő legutóbbi posztjával is sokak arcára csalt mosolyt, ugyanis kiparodizálta Kylie Jenner egyik fotóját.

Charlize Theron így parodizálta ki Kylie Jennert

Kylie Jenner 2015-ben töltette fel az ajkait, amelyek azóta a védjegyévé váltak, sőt a Kylie Cosmetics sminktermékeket forgalmazó cégét is erre építette fel, hiszen amikor elindította vállalkozását, csak folyékony rúzsokat és hozzájuk tartozó kontúrceruzákat árult, természetesen később már kibővítette a termékpalettáját, napjainkban számtalan smink- és bőrápolási kozmetikumot is árul. Charlize Theront is Jenner dús ajkai ihlették meg, hogy viccelődjön egyet. Kim Kardashian húgáról köztudott, hogy minden egyes fotóján tökéletesen kifestett szájjal pózol, nos, Charlize Theron megmutatta a saját verzióját, amit a kislánya, August készített el neki, majd Kylie képe mellé tette. A fotóhoz ennyit írt: "Ki kicsoda?"

A színésznő az odaszúrását valószínűleg nem rosszindulatból tette, inkább csak humorizálni szeretett volna, Kylie Jenner is értette a poént, három nevetős szmájlit, illetve ugyanennyi csókos szájat küldött a sztárnak. A rajongók is imádták Theron posztját: "A természetes szembeállítva a plasztikkal, természetesen mindig az előbbi nyer!" "Hallom Kylie zokogását!" "Te vagy a legviccesebb, imádlak" - írták a kommentelők.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Theron olyan szelfit posztolt magáról, amelyen éppen a lánya festette ki. Október végén ezt írta az alábbi képéhez: "minden sminkmesternek azt üzenem, vigyázzatok, mert akadt egy versenytársatok!"

Úgy tűnik, August imád együtt szépítkezni édesanyjával, sőt lehet, egyszer tényleg sminkesnek áll. 

Így festenek a Kardashian lányok smink nélkül

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek a Kardashian és a Jenner lányok smink nélkül.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük