Botrány a stadionban! Ezért rendezett jelenetet a népszerű színész
Nem fogja vissza magát
Charlie Sheen magából kikelve üvöltözött egy női biztonsági őrrel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Charlie Sheenről az embernek két dolog jut eszébe: az egyik a Két pasi és egy kicsi sorozat, amelyből kiírták a második dolog miatt. A színész ugyanis képtelen fékezni indulatait, ha alkoholt fogyaszt, illetve felbosszantják.

Legutóbb a Los Angeles-i Staples Centerbe látogatott, hogy megnézze kedvenc csapatai hokimeccsét. A szünetben kiugrott egy laza cigarettára, amikor azonban vissza akart menni, a biztonsági őr - történetesen egy hölgy - figyelmeztette, hogy miután elhagyta a csarnokot, már nem mehet vissza, csak ha új jegyet vásárol.

Sorozatot csinált a betegségéből

Bár Sheennek nyilván nem okozott volna gondot, hogy kifizesse a jegy árát, teljesen kikelt magából, és üvöltözni kezdett az őrrel.

Mivel a 46 éves színész már rutinos résztvevője a rehabilitációs kezeléseknek, úgy döntött, filmre viszi önkontroll-képtelenségét.

Az erősen a Sandler-vígjátékra hajazó című Anger management - azaz Ki nevel a végén? - sitcomot Amerikában az FX csatorna vette meg.

Bár még az első évadot sem vetítették le, máris bekértek 90 új részt, a nézők állítólag nagyon megkedvelték az önuralmi problémákkal küzdő baseballjátékos karakterét.

Nem hisz többé a rehabilitációban

Charlie Sheen pedig azóta még jobban hozza saját magát, és egyáltalán nem tesz lakatot a szájára.

- Már nem hiszek az elvonóban. Nem nekem való, sőt, senkinek sem. Nem olyan, mint egy egyméretű ruha, és rám pont nem illik - mondta el Elizabeth Vargas műsorában.

Sheen egyébként eddig öt alkalommal látogatott meg különböző klinikákat, és bár úgy tűnik, rájött, hogy nem nyaralni ment, a hokimeccsen történt incidensek rávilágítottak, hogy a színész még mindig komoly alkoholproblémákkal küzd.

Mindezek ellenére Charlie Sheen szerető apuka - legalábbis törekszik rá. A színésznek négy gyermeke is van, két kislány Denise Richardsszal közösen, illetve egy fiú ikerpár Brooke Muellertől.

Balhéi ellenére pedig mostanáig nem került hátrányba Hollywoodban: saját sitcomja mellett több filmet is forgat. Nemrég mutatták be a She wants me című vígjátékot, a Machete Kills című akciófilm pedig - melyben partnerei Amber Heard és Mel Gibson - jövőre kerül a mozikba.

Ezt is szeretjük