Kést szegezett felesége torkához a zűrös színész
Halálosan megfenyegette
Charlie Sheent le is tartóztatták, de ő tagadja felesége vádjait. Büntetése több év börtön is lehet.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2009. december 25-én letartóztatták Charlie Sheent, miután durván összebalhézott feleségével, Brooke Muellerrel, adta hírül a BBC. A 44 éves amerikai színész párja állítása szerint karácsonykor az ágyra lökte őt, és egy kést szorított a torkához, fojtogatta, majd megfenyegette, ha bárkinek beszél erről, megöli.

A vitát az robbantotta ki, hogy Mueller bejelentette, válni akar, ettől pedig a Két pasi - meg egy kicsi című sorozat sztárja vérszemet kapott. Sheen természetesen tagadta felesége vádjait, és csak annyit ismert be, hogy valóban megütötte a nőt, illetve összetört két szemüveget.

Másfél millió forintért engedték szabadon

A kétségbeesett és megfélemlített asszony segélyhívására a rendőrök azonnal kivonultak, letartóztatták a népszerű színészt, majd a Pitkin megyei börtönbe vitték, ahonnan csak 8500 dolláros – vagyis több mint másfél millió forintos - óvadékért cserébe engedték szabadon.

Sheen Denise Richardstól való meglehetősen viharos és botrányos válása után 2008. május 30-án vette feleségül az ingatlanbefektetőként dolgozó Muellert, Bob és Max nevű ikreik pedig 2009. március 14-én születtek meg.

Már több nőjét bántalmazta

Ám nem ez volt az első eset a zűrös amerikai színész életében, amikor családon belüli erőszakkal sikerült felhívnia magára a figyelmet. 1990-ben például állítólag véletlenül lőtte karon akkori barátnőjét, Kelly Prestont, 1996 decemberében pedig azért tartóztatták le, mert kaliforniai otthonában bántalmazta egy másik kedvesét.

1998. május 20-án kokaint lőtt be intravénásan, amivel sikerült magát túladagolnia, ezért kórházba kellett szállítani. Ezt követően saját apja, Martin Sheen jelentette fel a próbaidő megszegése miatt, majd elvonóra küldte. Mueller halálos fenyegetése és bántalmazása miatt A szakasz és a Tőzsdecápák sztárjának 2010. február 8-án kell a bíróság előtt felelnie, büntetése pedig akár több év börtön is lehet.
Ezt is szeretjük