Charlie Sheen ezért akadt ki 18 éves lányára és volt nejére: nem rejtette véka alá a véleményét

Charlie Sheen lánya regisztrált az OnlyFansre, ahova exkluzív tartalmakat oszt meg magáról.

charlie-sheen-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Charlie Sheen és Denise Richards 2002-től 2006-ig voltak házasok, két lányuk született, Sam március 9-én lett 18 éves, Lola június 1-jén ünnepelte 17. születésnapját.

Nagyobbik lányuk Instagram-oldalán jelentette be egy bikinis fotóval, hogy csatlakozott az OnlyFansre, amely egy előfizetés-alapú weboldal. A színész teljesen kiakadt emiatt a lányára és volt feleségére, írta meg a Page Six.

Charlie Sheen lánya regisztrált az OnlyFansre

Az OnlyFans tartalomgyártói fotókat, videókat, bejegyzéseket tölthetnek fel magukról, a rajongóik pedig fizetnek azért, hogy lássák ezeket a tartalmakat. Sokan erotikus jellegű felvételeket osztanak csak meg, pont emiatt akadt ki lánya cselekedetén Charlie Sheen is.

charlie-sheen-lánya
Fotó: Instagram/Sami Sheen

Sheen lányának előfizetői havonta 20 dollárt fizetnek azért, hogy lássák Sam kontentjeit, de elő lehet fizetni egyben három, hat és 12 hónapra is. Természetesen emberfüggő, ki milyen tartalmakat oszt meg a rajongóival, vannak például az OnlyFansen humoristák, énekesek és személyi edzők is, akik nem szexi vagy erotikus képeket és videókat töltenek fel magukról.

Mivel Sheen lánya bikinis képpel jelentette be, hogy regisztrált az oldalra, így nagy eséllyel hasonló jellegű felvételeket szeretne megosztani az előfizetőivel. Ígérete szerint hetente két-három új poszttal lepi meg követőit.

- Most már 18 éves, és az anyjával él. Ez nem az én háztetőm alatt történt. Ezt én nem nézem el, de mivel képtelen vagyok ezt megakadályozni, így arra figyelmeztettem a lányom, hogy maradjon ízléses, kreatív, és ne áldozza fel az integritását - állította a lapnak dühösen A két pasi - meg egy kicsi sztárja, aki Denise Richardsot hibáztatja a történtekért.

GettyImages-105252034
Fotó: Gregg DeGuire / Getty Images Hungary

Denise Richards is megszólalt az ügyben.

- Sami 18 éves, és ez a döntés nem azon alapult, hogy kinek a házában lakik. Szülőként csak annyit tehetek, hogy irányt mutatok számára és megbízom az ítélőképességében, de ő maga dönt az életéről.

2021 szeptemberében a tinilány azt állította, hogy valójában mérgező és bántalmazó környezetben él, ekkor édesanyja háztartására utalt. Denise Richards úgy védekezett, hogy vannak nála szabályok, amiket a gyerekeinek be kell tartaniuk, hozzátette, Charlie Sheen házában mások a követelmények, és ez teljesen rendben van. Bár Sam akkor el is költözött az anyjától, de a múlt hónapban visszatért hozzá, azóta is vele él.

A két pasi - meg egy kicsi gyereksztárja

Angus T. Jones nevét a Két pasi - meg egy kicsi rajongói már nagyon jól ismerik. Csupán kilencéves volt, amikor megkapta Jake Harper szerepét, alakításával milliók szívébe belopta magát. Cikkünkből megtudhatod, mi történt vele.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük