A Charlie angyalai barna bombázója volt - A 73 éves Jaclyn Smith így megváltozott a sorozat óta

Jaclyn Smith elárulta, hogyan tartja magát fiatalon.

jaclyn-smith-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jaclyn Smith, vagyis Charlie, a titokzatos megbízó egyik angyala a ’70-es évek bálványa volt. Szépségét sokan csodálták. Mai napig irigylésre méltó a külseje, 74 évesen is ragyog.

Igyekszik vigyázni a külsejére, de fontos számára, hogy méltósággal öregedjen, kerüli a drasztikus műtéti beavatkozásokat, bár a kis szépségtrükköket nem veti meg. Rendszeresen kap fiatalító, lézeres kezeléseket, de bőrhámlasztásra is ellátogat olykor.

Fiatalítása nem eredménytelen, a csinos színésznő mind a mai napig kifogástalanul néz ki. Alakját pedig tudatos étkezéssel tartja karban, nagyon sok bogyós gyümölcsöt és rengeteg zöldséget fogyaszt, a vízfogyasztásra is fokozottan odafigyel, és természetesen a testmozgást sem hanyagolja el. 

Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogyan fest napjainkban a barna hajú angyal.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük