Emlékszel a Dallas Lucy-jére? A 60 éves Charlene Tilton így néz ki most
Charlene Tilton fantasztikusan néz ki.

charlene-tilton-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dallas című sorozat a '70-es évek végén robbant be a köztudatba. A Ewing család pillanatok alatt belopta magát emberek millióinak szívébe, a szériában feltűnő színészek egyik napról a másikra világsztárok lettek. Közéjük tartozott Charlene Tilton is, aki a bájos Lucy Ewingot alakította.

A színésznő csupán húszesztendős volt, amikor műsorra tűzték a Dallas-t, érdekesség, hogy az énekesi pálya felé is kacsintgatott, 1984-ben megjelent a C'est La Vie című dala, ami Európa több országában sláger lett, ennek ellenére nem tudott komolyabb zenei sikereket elérni. Ellenben 36 éves lánya, Cheris Lee énekesnőként keresi a karrierjét. Charlene Tilton a mai napig forgat, az IMDB-adatlapja szerint ő lesz a Starting Up Love című romantikus film egyik szereplője, ám egyelőre nem lehet tudni, mikor jelenik meg az alkotás. Utoljára 2017-ben szerepelt filmekben, abban az évben három moziban is feltűnt.

A sztár 2018 decemberében ünnepelte hatvanadik születésnapját, ennek ellenére annyira remek formában van, hogy simán letagadhatna több évet is a korából. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Charlene Tilton a Dallas óta.

Ezt is szeretjük