Friss! Égési sérülést szenvedett a jóképű színész
Channing Tatum forrázásos balesetet szenvedett A kilencedik légió sasmadara forgatásán.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A színészek élete bizony nem sétagalopp, aki pedig ragaszkodik ahhoz, hogy minden kaszkadőrmutatványt maga hajtson végre, az akár komoly sérülést is szenvedhet egy-egy forgatás alkalmával.

Sőt, a legfrissebb hírek szerint még bonyolult és veszélyes akciójelenet sem szükségeltetik ahhoz, hogy valaki ne ússza meg ép bőrrel. Szó szerint.

Channing Tatum ugyanis, aki a G. I. Joe: A kobra árnyéka című mozifilmből lehet ismerős a filmrajongóknak, a napokban komolyan leforrázódott A kilencedik légió sasmadara - The Eagle Of the Ninth - forgatásán.

A dráma jeleneteit jelenleg a Skót-felföldön veszik fel, ahol tudvalevőleg igencsak jeges szelek fújdogálnak.

Fázás helyett égés

Így aztán a 29 éves színész gondolt egyet, és búvárruhát vett fel az általa viselt kosztüm alá. De ez még mind nem volt elég, nagy furfanggal kitalálta azt is, hogy még jobban melegen tudná tartani magát, ha a szoros öltözék alá meleg vizet öntenének.

A bizarr elhatározást tett követte, amúgy sztárosan - azaz megkérte a kellékeseket, forraljanak neki egy kis vizet. Azok híven teljesítették is kívánságát, ám egyikük nagy buzgalmában azon nyomban leborította a színészt a szinte még bugyogó folyadékkal, anélkül, hogy elviselhető hőmérsékletűvé hűtötte volna.

Mégiscsak megúszta

- Szegény Channing láthatóan szenvedett. Persze a mentősök azonnal ott termettek, és igyekeztek lehámozni róla a ruhát. Szerencsétlenségére jókora darab bőr is lefoszlott a testéről, így aztán egy kis kényszerpihenőre ítélték - mesélte egy szemtanú a The Daily Recordnak. Nagyobb baj mégsem történt, egynapi lábadozás után Channing újra munkába állt, és ezt a szóvivője is megerősítette.

A valószínűleg 2010-ben mozikba kerülő A kilencedik légió sasmadara időszámításunk szerint 140-ben játszódik a rómaiak által uralt Britanniában. Érdekesség, hogy a film egyes jeleneteit augusztusban és  szeptemberben hazánkban forgatta Kevin MacDonald.

A magyar felmenővel bíró rendező egyebek közt magyar statisztákkal dolgozott a Szentendre környékén felépített római kori díszletben. Channing Tatum mellett egyébként a veterán Donald Sutherland, valamint a Billy Elliotban megismert Jamie Bell jutott főbb szerephez.

Ezt is szeretjük