Fotó: ez a férfi tanította vetkőzni a színészt! Előkerült az igazi Magic Mike
A jussát követeli a férfi, aki vetkőzni tanította Channing Tatumot.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy Michael Sorrentino nevű férfi, aki most szabadult a börtönből, ahol drogterjesztés miatt ült, azzal kereste meg a Daily Mailt, hogy fel van háborodva, ugyanis azt állítja, róla mintázták Channing Tatum sikerfilmjének főszereplőjét, Magic Mike-ot.

Channing Tatum a Magic Mike-ban
Egy lánybúcsún

Channing Tatumról sokan tudják, hogy miután a kilencvenes években kibukott az egyetemről, sztiptíztáncosnak állt, és így kereste a kenyerét.

Most az is kiderült, hogy a tánc alapjait Sorrentino tanította meg neki, akivel együtt dolgozták át az éjszakákat.

A 2012-es Magic Mike és a 2015-ös Magic Mike XXL egy csapat férfi sztripper életét mutatja be, amit a Channing Tatum által átéltekre alapoztak az írók. Az első film nagy siker lett, világhírnevet hozott a színésznek. Hasonlót várnak a másodiktól is, amely öt nappal ezelőtt került a magyar mozikba.

Magic Mike a jussát akarja

A börtönből szabadulva Michael Sorrentino végre megkereshetett egy újságot, hogy elmondja, nem Channing Tatum Magic Mike, hanem ő.

- Rengeteg levelet kaptam, amiben az emberek azt mondják, el sem hiszik, hogy az én nevemet használják a filmben, ez volt ugyanis a művésznevem. De amíg börtönben voltam, nem tehettem semmit - mondta Michel a Daily Mailnek.

- Amikor még kint voltam, próbáltam elérni Channinget, de sohasem jelzett vissza. Azt hiszem, most már olyan szinten van hozzám képest, hogy... Szóval ki vagyok én neki? Halott - panaszkodott az újságírónak.

Michael Sorrentino
Úgy ismerték, Magic Mike

Sorrentino szerint ha a kilencvenes években ő nem karolja fel, akkor ma Channing Tatum sehol sem lenne, ezért úgy gondolja, a színésznek illene valamilyen kárpótlásban részesítenie őt.

Azt is hozzátette, a színész ugyanúgy csajozott, bulizott és ivott, mint a többiek a táncosok közül, de nem áll szándékában lejáratni őt.

Ezt is szeretjük