A sármos színész szakított énekesnő párjával - Emiatt ment szét Channing Tatum és Jessie J
Channing Tatum és Jessie J egy év járás után szakított egymással.

channing-tatum-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Channing Tatum szerelmi élete az elmúlt években hatalmas változásokon ment át, 2018 áprilisában jelentette be egykori feleségével, Jenna Dewannal, hogy 12 év után véget vetnek kapcsolatuknak, hivatalosan idén ősszel mondták ki a válásukat. A gyönyörű színésznőbe még 2006-ban szeretett bele, három évvel később pedig összeházasodtak. Miután vele véget ért a házassága, nem sokáig maradt szingli.

2018 októberében kezdték el rebesgetni, hogy beleszeretett Jessie J brit énekesnőbe, rá egy hónap múlva pedig a sztárt látták a fekete hajú szépség otthonánál, ami egy újabb bizonyíték volt arra, hogy a két híresség tényleg egy párt alkot. Idén tavasszal már közös képeket is posztoltak, ezzel is felvállalták a nyilvánosság előtt szerelmüket. Úgy tűnik, hogy a két sztár nem bírta sokáig egymás mellett, a US Weekly írta meg először szakításuk hírét, ezután több külföldi lap saját nyomozásba kezdett, hogy tényleg igaz-e a hír.

Emiatt szakított Channing Tatum és Jessie J

A 39 éves szívtiprót és a 31 éves énekesnőt utoljára 2019 októberében fotózták le az utcán a paparazzók. Azóta nem mutatkoztak együtt, a People magazinnak egy, a párhoz közelálló forrás megerősítette szakításuk hírét.

- Semmiféle dráma nem volt köztük. Szimplán csak elhatározták, hogy külön utakon folytatják, de ugyanúgy jóbarátok maradtak - kotyogta ki a lapnak a bennfentes.

Egy másik közeli ismerős még a szakításuk okát is elmondta a lapnak, mint kiderült, nem ment nekik a távkapcsolat.

- Channing és Jessie különböző dolgokat részesítenek előnyben, és mind a ketten más-más területekre fókuszálnak. Jól érezték magukat a kapcsolatukban, de valahogy mégsem működött. Channing Los Angelesben akar minél több időt tölteni, hiszen ott él a kislánya, Everly. Jessie-nek viszont Angliához húz a szíve. Hozzáteszem, baráti maradt a viszonyuk - magyarázta.

Szakításuk híre megosztotta a rajongók véleményét, egyesek szomorúan fogadták ezt, mert úgy vélték, hogy szép párost alkotnak, mások szerint viszont egyáltalán nem illettek össze. Páran annak drukkolnak, hogy Channing Tatum visszatalál volt feleségéhez, Jenna Dewanhoz, de ez valószínűleg nem történik meg, hiszen a színésznő már régen továbblépett, sőt, új párjával, Steve Kazee-val első közös gyermeküket várják.

Ő volt George Clooney első felesége

Képes összeállításunkban olyan elfeledett sztárpárokat mutatunk, akik egykor házasságban éltek egymással.

Ezt is szeretjük