Tragédia! Elveszítette babáját Céline Dion
Céline Dion augusztusban jelentette be várandósságát, ám az In Touch Weekly értesülései szerint időközben elvetélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Először az In Touch Weekly magazin hozta ki a hírt, ám azóta már Céline Dion férje, René Angelil is megerősítette a francia Journal de Montrealnak: sajnos néhány héttel a beültetés után az énekesnő elvesztette magzatát.

Férjével és kisfiával

Ismeretes, hogy a kanadai származású, 41 éves énekesnő második gyermekét várta férjétől. Annak idején mesterséges megtermékenyítéssel sikerült teherbe esnie, ám mint kiderült, akkor nem ültették vissza a méhébe az összes embriót. Így vált lehetségessé, hogy nyolc évvel a kis René-Charles születése után ismét áldott állapotba kerüljön.

Tovább próbálkoznak

Idén augusztusban hivatalosan is bejelentették az örömteli hírt, miszerint Céline Dion megint várandós. Úgy tűnik azonban, korai volt még az öröm.

- Mi is azok közé a teljesen hétköznapi párok közé tartozunk, akik mesterséges megtermékenyítéssel - IVF - próbálkoznak. Tisztában vagyunk azzal, hogy a folyamat hosszadalmas és fárasztó. De a történtek ellenére tele vagyunk bizakodással, és Céline eltökéltebb, mint valaha - nyilatkozta Angelil.

Azt is hozzátette, hogy orvosuk, dr. Zev Rosenwaks augusztusban meg volt róla győződve, hogy megtapadt az embrió. Ám néhány nappal a terhesség hivatalos bejelentése után kiderült, hogy nem így történt.

- Teljesen sokkolt bennünket az igazság. Ezért októberben újra próbálkoztunk, de megint csak kudarcot vallottunk. Mindenesetre ismerik Céline-t, nem fogja feladni - avatta be a kanadai újság olvasóit a férj.

Az egyik legsikeresebb előadó

Az 1968-as Céline Dion a nyolcvanas évek óta van a szakmában, rengeteg díjat nyert karrierje során, és ha más dalát nem is, de az 1997-es Titanic filmhez készült My Heart Will Go On slágert mindenki ismeri. A Sony BMG 2007-es adatai szerint lemezeiből több mint 200 millió példányszám kelt el szerte a világon.

A nálánál 26 évvel idősebb René Angelil először a menedzsere volt, majd kapcsolatuk lassan szerelembe fordult.

1994-ben házasodtak össze, közös fiuk 2001 januárjában jött világra.
Ezt is szeretjük