A betegséggel küzdő Céline Dion szívszorítóan mesélt elhunyt férjéről: 8 éve veszítette el Renét

Az énekesnő a mai napig házasnak vallja magát, még mindig érzi férje jelenlétét.

Céline Dion szívszorító vallomása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Céline Dion férje közel nyolc évvel ezelőtt hunyt el torokrákban. Az énekesnő most szívszorítóan mesélt arról, még mindig házasnak érzi magát, férje pedig mindenhova elkíséri őt.

Céline Dion szívszorító vallomása

Az énekesnővel nemrég a People magazin készített interjút, melyben elárulta, a mai napig érzi férje jelenlétét. Nemcsak a szívében, hanem otthonában is. René Angélit még 2016-ban veszítette el torokrák következtében.

A stiff-person-szindrómával küzdő sztár elárulta, férje mindenhova elkíséri, még a folyamatos kezelésekre is.

- Még mindig René házastársa vagyok. Ő még mindig a férjem. Amikor el kell utaznom a kezelésekre, hogy meglátogassam az orvosaimat, mindig viszek képeket magammal róla. És természetesen vannak fotóink a házban is mindenhol.

Gyermekeik, a 23 éves René-Charles és a 13 éves ikerpár tagjai, Eddy és Nelson ugyancsak szoros kapcsolatot ápoltak édesapjukkal, emlékét édesanyjukhoz hasonlóan őrzik. Az énekesnő felidézte, hogy volt olyan, amikor este mesenézés előtt a képéhez beszéltek, és megpuszilták azt.

- A gyerekeim mindig azt kérdezik, hogy „Hoztad Papa képeit?" Én pedig azt mondom: „Igen, megvannak a papa képei!” - mesélte azzal kapcsolatban, hogyan szoktak elindulni bárhová.

Egy hajszálon múlt Céline Dion élete: ilyen állapotban van most a gyógyíthatatlan betegséggel küzdő énekesnő

Ilyen most Céline Dion állapota.

Elolvasom

Képek: Getty Images

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük