Egy hajszálon múlt Céline Dion élete: ilyen állapotban van most a gyógyíthatatlan betegséggel küzdő énekesnő

Ilyen most Céline Dion állapota.

Céline Dion állapota most
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A stiff-person-szindrómával küzdő Céline Dion majdnem belehalt a betegségébe, erről Hoda Kotb nyilatkozott, aki nemrég készített exkluzív interjút az énekesnővel.

Ilyen most Céline Dion állapota

A népszerű amerikai tévés személyiség meglepő dolgot árult el Dionról a Hoda and Jenna csütörtöki epizódjában, amelyből a Page Six is szemlézett. 

profimedia-0875817599
Fotó: Profimedia

- Bár most már sokkal jobban van, de Céline Dion egy bizonyos ponton majdnem meghalt, ezt ő maga mondta nekem. Ijesztő időszak volt ez - fogalmazta a nő, ezzel is reklámozva a hamarosan megjelenő interjújukat.

Amellett, hogy a mozgás egyre nagyobb gondot okozott neki, még a hangjára is hatással volt a betegsége, utóbbit kifejezetten nehéz volt elfogadnia, hiszen az éneklésnek köszönhette, hogy világhírűvé vált. Az is nagy szívfájdalma volt, hogy le kellett mondania számos koncertjét.

Hozzátette, előfordult, hogy az énekesnő eltűnődött azon, hogy vajon túléli-e ezt a ritka autoimmun betegséget. Az 56 éves sztár egyébként áprilisban már nyilatkozott a betegségéről a Vogue-nak, akkor elmagyarázta, hogy muszáj együtt élni a betegségével, de mindent megtesz annak érdekében, hogy egyre jobban legyen.

Az Amazon Prime Videóra június 25-én érkezik az életéről szóló dokumentumfilmje, amelyben a gyógyíthatatlan kórral való küzdelméről is szó lesz. Már az előzetes számos rajongót szíven ütött.

A gyógyíthatatlan beteg Céline Dion gyönyörű friss képén: ritkán látott fiaival és Mick Jaggerrel pózolt együtt

Céline Dion a fiaival koncertezett együtt.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük