Csontsoványra fogyott Céline Dion - Ijesztően fest a legfrissebb fotóján
Rettenetesen sovány lett Céline Dion.

celine-dion-lefogyott-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Céline Dion az alkatát illetően sohasem volt az a husis fajta, azonban most minden eddiginél kevesebbet mutathat a mérlege: borzasztóan sovány lett a legfrissebb fotói tanulsága szerint.

Cérnavékony lett Céline Dion

A My Heart Will Go On legendás énekesnőjét Párizsban kapták le tegnap, tetőtől talpig feketében, egy testre simuló Chanel szettben, ami semmit nem rejtett el az alakjából. A sztár a fiával készült eltölteni egy napot, a rajongók azonban azonnal megrohamozták - és ezúttal nem autogramot kértek tőle.

Mindegyikük azon aggódott, hogy Céline miért fogyott le ennyire, hiszen a férje halála után már kezdte összeszedni magát, és tavaly már tényleg jól nézett ki - közölte, hogy a gyerekei miatt tovább kell csinálnia, és nem láthatják teljesen összeroppanni az édesanyjukat.

Természetesen egyből megindult a kommentháború: mindenki kiakadt azon, hogy a kanadai énekesnő már csak csont és bőr. "Rossz ránézni! Kérlek, egyél rendesen, ennek nem lesz jó vége", "Imádom a hangod, de ha így folytatod, le fogsz fordulni a színpadról. Ne tedd ezt a fiaiddal", "Néha be kell ismerni, hogy segítség kell. Nem bántásból mondjuk, hogy borzasztóan sovány vagy, hanem aggódunk, mert szeretünk" - írták neki a hozzászólók.

Korábban ezt nyilatkozta a súlyvesztése okáról, hogy megnyugtassa a rajongókat:

- Tisztában vagyok vele, hogy egy kicsit soványabb lettem, de nem kell aggódni, nincs semmi baj velem. Igaziból rengetegszer elővettek már emiatt, Hollywoodban mindenki ezen a súlykérdéskörön rugózik. Ha túl kövér vagy, az a baj, ha túl sovány, akkor meg az.

Senkinek nem kell elszámolnom, miért fogytam le épp, de mindenki tudja, hogy nehéz időszakon vagyok túl. A férjem halálába kicsit én is belehaltam, de ott vannak a fiaim. Muszáj élnem, muszáj előre néznem. Rengeteget táncolok, ez a szenvedélyem, és sok örömöt hoz az életembe. Ez tehát a súlyvesztés oka - nyilatkozta a L'Oreal sajtótájékoztatóján áprilisban.

Ilyen nagyok már a fiai

Céline Dion három fiú édesanyja - nézd meg, milyen nagy már René-Charles és az ikrek!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük