Céline Dion testvére szomorú hírt közölt az énekesnő állapotáról: pedig a legjobb orvosi csapat próbál segíteni rajta

Céline Dion betegségére még mindig nem találtak megfelelő gyógyszert.

Céline Dion beteg
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Céline Dion 2022 decemberében jelentette be, hogy egy igen ritka neurológiai rendellenesség nehezíti meg mindennapjait, amit Stiff-person szindrómának neveznek.

A betegsége egy embert érint a millióból, jellemző rá az izommerevség, az izomgörcsök, de a beteg sokkal érzékenyebben reagál a váratlan ingerekre is, például a fényhatásokra vagy a hangokra. Testvére, Claudette a Le Journal de Montrealnak adott interjújában vallott a popsztár jelenlegi állapotáról.

Céline Dion még mindig nagyon beteg

Az 55 éves énekesnőnek májusban még el is kellett törölnie a világ körüli turnéját, eredetileg Budapestre is jött volna koncertezni. Claudette elmondta, a legjobb kutatóorvos-csapat foglalkozik a testvérével, azonban még mindig nem sikerült megfelelő gyógymódot találni a ritka rendellenességre.

GettyImages-498360650
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

- Nem tudunk olyan gyógyszert találni, ami használna, de fontos, hogy megőrizzük a reményt. Őszintén úgy gondolom, hogy leginkább pihenésre van szüksége. Ha fellép, mindig felülteljesít, mindig a legjobb akar lenni a szakmájában. Egy ponton viszont a szíved és a tested próbál valamit jelezni neked. Fontos, hogy hallgassunk erre.

Hozzátette, Linda testvérük az énekesnő Las Vegas-i otthonába költözött annak érdekében, hogy ápolhassa őt. Dion megtesz mindent annak érdekében, hogy javuljon az állapota.

Decemberben elárulta, még a járás is nehezére esik. 

A Titanic idős sztárja ilyen szép nő volt fiatalon

A magyar nézők zöme a Titanicból ismerheti őt, ezért olyan képeket gyűjtöttünk Gloria Stuartról, amelyek még a karrierje legelején születtek. Olyan felvételt is láthatsz róla, ami élete utolsó évében készült róla.

A Titanic idős Rose-a ilyen csodaszép nő volt fiatalon: Gloria Stuart 1932-ben kezdte karrierjét

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ezt is szeretjük