Fiatal pasikra bukik Kim Cattrall, a Szex és New York sztárja
A korabeli férfiakat unalmasnak és lassúnak találja a dögös hollywoodi sztár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Cattrall, úgy tűnik, szereti a friss húst: a Kanadában felnőtt 51 éves színésznő ugyanis bevallotta, úgy érzi, egy fiatalabb pasiban találta végre meg azt, amit olyan régóta keresett. A szerencsés, mindössze 28 éves lovagot Alan Wyse-nak hívják, és immáron négy éve a kedvese.

Hogy mi a baj az érett férfiakkal? Nos, a fiatalos sztár véleménye szerint gyakran előfordult, hogy nem tudtak lépést tartani vele - talán ez is lehetett az oka, hogy mindhárom házassága váláshoz vezetett.

Szex a moziban

Cattrall a nálunk is nagy sikerrel játszott Szex és New York sorozatban és a moziváltozatban is a legszabadelvűbb szinglit, Samantha Jones-t alakítja, aki rengeteg erotikus kalandba bonyolódik a hat évad alatt, míg végül egy nálánál ifjabb színész-modell oldalán találja meg a boldogságot.

Bár a bombázó korábban azt nyilatkozta, nincs benne semmi közös a játszott karakterével, azért megállapítható, hogy pasiválasztás terén mégiscsak hasonló a gondolkodásuk.

Egyébként amikor Samantha kapcsán megkérdezték tőle, melyik volt a legextrémebb szeretkezése a sorozatban, nevetve így válaszolt:

- Az, amelyikben a függőágyban csináltuk. Majdnem kitörtem a hátam!

A színésznő azt is elárulta a június 5-én a magyar mozikba kerülő egészestés Szex és New York filmről, hogy már csak azért is érdemes beülni a hölgyeknek a nézőtérre, mert csodálatosabbnál csodálatosabb ruhakölteményeket láthatnak a szereplőkön.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Maga Carrie Bradshaw, Sarah Jessica Parker karaktere 81 féle ruhában jelenik meg a képkockákon, de örök barátnői sem maradnak szégyenben, már ami az öltözéküket illeti. Hogy a pasikkal mi lesz? Talán az is kiderül!

Ezt is szeretjük