Kínos helyzetbe került a Szex és New York sztárja, Kim Cattrall
Nem érhetett véget ciki mutatvány nélkül a Szex és New York amerikai díszbemutatója sem.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Szex és New York mozifilm New York-i premierjét már sokan várták egy ideje, ahol a színésznőkön túl más hírességek is felbukkantak, a rajongók legnagyobb örömére.


Amíg Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis elegáns ruháikban a vörös szőnyegen ragyogott, addig Kim Cattrall egy kellemetlen helyzetbe került.

Az 51 évesen is szexi kisugárzásával hódító színésznő Vivienne Westwood által tervezett fémes színű kosztümje ugyanis az egyik pillanatban elviselhetetlenül szűknek bizonyult, a kellemetlen érzést pedig azonnal orvosolni kellett!

Kim Cattrall pedig nem habozott, az első gondolata talán az lehetett, hogy ezt a mozdulatot még megúszhatja, de amikor észrevette, hogy már villannak is vakuk, nem pánikolt, hanem Samanthát idéző hidegvérrel csábosan hunyorogva mosolygott bele a fényképezőgépekbe!

Ezzel még nem értek véget a meghökkentő pillanatok

Az esten az Oscar-díjas Jennifer Hudson is majdnem pórul járt. Amikor ugyanis előre hajolva csókokat kezdett fújni tenyeréből rajongóinak, ruhájából majdnem kibuggyantak óriási mellei!

A 26 éves színésznő a filmben Carrie asszisztensét alakítja, és az este nagy részét Fergie-vel cseverészve töltötte, aki a film új főcímdalát írta.

Sarah Jessica Parker férjével, Matthew Broderick-kel érkezett az estre, ahol mintegy 3 ezer rajongó várta a sztárt. A Mr. Biget alakító Chris North pedig barátnőjével, Tara Wilsonnal jött el az ünnepségre.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

De jelen volt még a milliárdos Donald Trump és felesége, Ashley Olsen, Mary J. Blige és Patricia Field, aki a kosztümöket tervezte, nem utolsósorban pedig Candace Bushnell is, a sorozat írója.

Ezt is szeretjük