Már menthetetlen! A népszerű színésznő elviselhetetlen viselkedése miatt válnak
Részletek!
Catherine Zeta-Jones nem békül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones kapcsolata bár nehéz elhinni, de a jelek szerint tényleg végleg véget ért.

A legújabb hírek szerint nemcsak a sztárpár rajongói, de a sármos színész is reménykedett, hogy még vissza tudja hódítani feleségét.

A házasságuk menthetetlen

A házaspár békés együttélése sokak számára jelentett példát, így az egész világ megdöbbent, amikor Douglas bejelentette, hogy elköltözik a családi házból. Catherine Zeta-Jones a nyilvánosság előtt bátran vállalta, hogy elviselhetetlen viselkedése és depressziója nagyban hozzájárult kapcsolatuk megromlásához.

A pletykák szerint Douglas nem gondolta véglegesnek a szakítást, ő még reménykedett, hogy egyszer megoldják a problémákat, és ismét egy párt alkotnak majd. Ám a történések azt mutatják, hogy a színésznő hajthatatlan, nem akar kibékülni.

A sztárpár 13 éves kapcsolatának egyik kuriózuma volt, hogy mindketten szeptember 25-én születtek, így a születésnapjukat együtt ünnepelték, bárhol dolgoztak, azt mindig megoldották, hogy ezen az estén együtt vacsorázzanak.

Michael Douglas hazavágyik

A 69 éves színész most is a régi szokás szerint szerette volna ünnepelni a közös eseményt, de ez nem jött össze.

Míg Michael Douglas Új-Mexikóban, addig Catherine Zeta-Jones Connecticutben lépett következő életévébe.

A híresztelések szerint a férfi egy nagyon drága, félmillió dolláros ajándékot küldött feleségének, aki nem tudni, hogy örült-e a kedvességnek, hiszen még csak fel sem hívta férjét, hogy megköszönje azt.

A sok megrázkódtatás és az elmúlt időszak nehézségei ellenére a színésznő nem tűnik megviseltnek, sőt, nagyon csinosan fest a lesifotósok által készített fotókon. A jelek szerint neki hamarabb sikerült maga mögött hagynia a közösen töltött 13 évet.

Ezt is szeretjük