50 fölött is hihetetlenül szexi a Hetedik mennyország sztárja
A Hetedik mennyország anyukája, Catherine Hicks a privát életben is anya, ám alakján ez nem látszik meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Magyarországon is nagy sikernek örvendő Hetedik mennyország több fiatal tehetség karrierjét is beindította. Az édesanyát, Annie Camdent alakító Catherine Hicks azonban már korábban is feltűnt a képernyőn.

Nehéz elhinni róla, hogy nemsokára betölti a 60-at, hiszen az 1951-es születésű színésznő ma is kirobbanó formában van, alakját fiatalabb kolléganői is megirigyelhetnék.

Ráadásul nemcsak gyönyörű, de tehetséges is - pedig eredetileg nem is a színészi pályára készült, hanem teológiából diplomázott.

Megkapta az Oscart is

Az egyetem után mégis a színjátszás felé vett az irányt, első komoly szerepét 29 éves korában kapta a Verseny a széllel című filmben.

Játékát Emmy-jelöléssel jutalmazta a szakma, magát a díjat ekkor még nem, viszont egy évvel később megkapta - Marilyn Monroe megformálásáért.

Nem ez volt az utolsó díj, amit bezsebelhetett, az És megszólal Garbo című filmért a legjobb női mellékszereplőnek járó Golden Globe-szobrocskát is hazavihette.

Az 1995-ös Dillinger és Capone-ért pedig ugyanebben a kategóriában a legrangosabb elismerést, az Oscart is megkapta.

 

Boldog édesanya

Az igazi ismertséget mégiscsak a Hetedik mennyország hozta meg számára, amelyben közel tíz éven át alakította a mindig mosolygós, hétgyermekes édesanya karakterét - az utolsó epizódot 2007-ben forgatták.

A valóságban azért nincs olyan népes családja, mint a szerepe szerint, 1990-ben ment hozzá Kevin Yagher rendezőhöz, két évvel később pedig megszületett lányuk, Katie.

Ezt is szeretjük