Catherine Zeta-Jones élete legszebb estélyi ruhájában - Tűzpirosban tündökölt
Hazájában, Walesben készült fotó egy gálavacsorán.

catherine-zeta-jones-piros-estelyi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Catherine Zeta-Jones már az 1998-as Zorro álarca című film óta igazi szexszimbólumnak számít, ezt a státuszát pedig máig sikerült megőriznie - nem véletlen, hogy a kor egyik legnagyobb nőfalójának, Michael Douglasnek a fejét is sikerült elcsavarnia a szépségének köszönhetően.

Gyönyörű estélyiben tündökölt

Az Oscar-díjas színésznő még mindig igazi bombázó, amit ismét bebizonyított: hazájában, Walesben bukkant fel, ahol a tiszteletére egy díszvacsorát rendeztek. Az idén 50 éves sztár egy igazán gyönyörű estélyi ruhába bújt a nagy napra: egy aszimmetrikus, testre simuló kreációt választott, aminél szebbet talán még nem is láthattunk rajta.

Még egy kitüntetést is kapott a Swansea városának polgármesterétől, ami számára legalább olyan nagy jelentőséggel bírt, mintha egy filmes díjjal jutalmazták volna:

- Tegnap az a megtiszteltetés ért, hogy átvehettem Swansea városának, az én drága szülővárosomnak a Szabadság érdemrendjét. Szeretném megköszönni a polgármester úrnak és a város összes lakójának ezt a megtisztelő kitüntetést - ezekkel a szavakkal köszönte meg az Instagram-oldalán.

Az útra természetesen a családja is elkísérte, a férje, Michael Douglas mellett a közös fiuk, Dylan is támogatta az édesanyját a nagy napján. Szerencsére most nyári szünet van az felsőoktatási intézményekben is, így Dylan is el tudott szabadulni néhány napra a Brown Egyetemről, ahol jelenleg a tanulmányait végzi.

Carys lányuk viszont meglepő módon hiányzott az eseményről, pedig általában ő az, aki elkíséri az édesanyját a hollywoodi partikra. Mivel a sztárcsemete nemrég elkezdte a modellkedést, valószínűsíthető, hogy egy munka miatt kellett kihagynia a díjkiosztót, de minden bizonnyal a távolból is nagyon büszke híres anyukájára.

Ilyen gyönyörű a pár lánya

Estélyibe öltözött a Fendi divatbemutatójára Catherine Zeta-Jones és gyönyörű lánya, Carys is. Nézd meg, milyen gyönyörű a színészpár lánya!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük