Catherine Zeta-Jones családi fotója tarol az Instán - Meghitt pillanatot osztott meg
Nézd, hogy mosolyognak Michael Douglas gyerekei közös képükön!

catherine-zetajones
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1996-os Deauville Filmfesztivál különleges fordulópont volt Catherine Zeta-Jones számára, ugyanis itt hozta össze a sors élete szerelmével, Michael Douglasszel. 

A színészt azonnal levette a lábáról a fekete szépség, kisvártatva randevút kért tőle, ám kilenc hónapig kellett csapnia a szelet, hogy meghódítsa kiszemeltjét. Végül megérte a hosszas udvarlás, kapcsolatuk kiállta az idő próbáját, idén novemberben 20. házassági évfordulójukat ünnepelhetik.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas családja

Az ötvenéves színésznő két gyermekkel ajándékozta meg 25 évvel idősebb férjét. Fiukat, Dylant és lányukat, Caryst mindketten nagyon óvják a kíváncsi tekintetektől. Ritkán mutatkoznak velük nyilvánosan, épp ezért még különlegesebb, hogy milyen képpel örvendeztette meg követőit a sztár: együtt pózolt egész családjával.

Bár a fotó nem mostanában készült, hiszen a gyermekei már 17 illetve 19 évesek, ez mit sem vont le az értékéből, valósággal felrobbantotta az Instagramot. A felvételen nem csak közös csemetéikkel láthatók, Michael Douglas első házasságából született fia, Cameron is kamera elé állt annak idején.

A rajongókat nagyon meghatotta a poszt, több százezren lájkolták, és dicsérő szavaikkal fejezték ki, milyen szívderítő látványt nyújt a színészfamília.

„Semmi sem gyönyörűbb látvány annál, ha egy fotóról sugárzik az igaz szeretet, mint ahogy ennél. Mindannyian szerencsések vagytok, hogy ilyen különleges kötelék van köztetek” - írta egy lelkes hozzászóló.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas lánya

Kevesen tudják, de Catherine Zeta-Jones élete másik nagy szenvedélye a színészkedés mellett nem más, mint a lakberendezés, New York-i otthonukat is magazinba illően rendezte be. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen fényűző helyen él férjével.

Ezt is szeretjük