Catherine Zeta-Jones fürdőruhás videója: az 51 éves színésznő ámulatba ejtette rajongóit
Catherine Zeta-Jones ibizai nyaralásán mutatta meg, milyen jó formában van.

catherine-zeta-jones-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok híresség Európát választotta úti céljául ezen a nyáron, Goldie Hawn és Kurt Russell, illetve Demi Moore és lánya, Rumer Görögországba utaztak, Katy Perry és Orlando Bloom több helyen, Olaszországban és Csehországban is jártak, Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas Spanyolországra tették le a voksukat.

A sztárpár Ibizán nyaral jelenleg, bár az idejük nagy részét egy luxusjachton töltik. A szeptemberben 52. születésnapját ünneplő színésznő több felvételt megosztott a nyaralásukról, sőt azt is megmutatta, mennyire elképesztő formában van.

Catherine Zeta-Jones fürdőruhás videója

Feltöltött egy rövid videót Instagram-oldalára, amelyen pont az látható, ahogy fürdőruhában különféle jógapózokat mutat be. A teljes felvételt az alábbi posztban nézheted végig. 

Követőit teljesen ámulatba ejtette: "Ejha, csodásan festesz!", "Úristen, őrülten jó formában vagy!", "Ez egy jó módja, hogy formában tartsd magad, a jóga mellett az úszás és a nyújtás is remek. Igazi inspiráció vagy!" - fogalmazták.

Még tavaly decemberben egy bikinis képet is megosztott magáról, amin szintén látszik, mennyire sportos. Szép alakjáért sokat tesz, a WSJ magazinnak így nyilatkozott az étkezési szokásairól:

- Elég európai módon eszem, naponta háromszor. A karanténidőszak alatt rászoktattam a férjemet és a gyerekeimet is a reggeli, ebéd, vacsora trióra - fogalmazta.

Rengeteg vizet iszik, hogy hidratálja magát, bármennyire is édesszájú, csak ritkán esik kísértésbe.

- Csak rendes ételeket eszem, mert jelenleg ezt kell tennem, de a legnagyobb álmom, hogy csak desszertekből álljon az étrendem, ez egy célom. Amikor nagyon idős leszek, sok vitamint kell szednem, mert csak édességeket akarok enni - jegyezte meg viccesen.

Ami a testmozgást illeti, az otthonában van egy balettrúdja, azon végez gyakorlatokat, de kedveli a hulahoppkarikázást, a futógépen való tempós gyaloglást, illetve az elliptikus trénert. Törekszik rá, hogy minden izomcsoportját megdolgoztassa.

Catherine Zeta-Jones egy szem lánya ilyen szép

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas lánya, Carys.

Ezt is szeretjük