Catherine Zeta-Jones-ból first lady lehet - Melania Trump helyére pályázik?
A színésznő alaposan lázba hozta bejelentésével a rajongókat.

catherine-zeta-jones-first-lady-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Senki sem hitte el, hogy a komédiába illő, egykori valóságshow-sztár, Donald Trump valaha elnök lehet - szinte sokként érte a világot, amikor Hillary Clinton helyett az ő nevét mondta ki a választási bizottság vezetője.

Michael Douglas is indul az elnökválasztáson

Mióta Arnold Schwarzeneggerből kormányzó lett, egyre több sztár dönt úgy, hogy hírnevét és vagyonát latba vetve indul az elnöki pozícióért. Idén a Szex és New York sztárja, Cinthya Nixon is elindult a New York kormányzója címért - amit viszont nem kapott meg.

Persze, az Egyesült Államok elnökének lenni sokkal csábítóbb, mint "holmi" kormányzónak, ezért Kim Kardashian férje, a rapper Kanye West már tavaly bejelentette, hogy elindul a 2020-as választásokon. Úgy tűnik, lesz egy komoly ellenfele egy másik hiresség személyében, aki nem más, mint Michael Douglas, ha hihetünk Catherine Zeta-Jones elég sokat sejtető Instagram-posztjának.

Az Oscar-díjas színész tegnap lett ötvenéves, felesége pedig egy édes videóval emlékezett meg róla a közösségi oldalon. Azonban a rajongók figyelmét nem a szerelmes felvétel keltette fel, hanem a képaláírás, mellyel Catherine kiposztolta azt. A Chicago sztárja ugyanis ezt írta a kép alá: "Boldog születésnapot kívánok az én elnökömnek, a férjemnek, Michaelnek. Azt hiszem, így én first lady vagyok. Különös dolgok történnek. Találjátok ki, mi lesz az!" - írta az oldalán.

Michael Douglas-nek nem lenne új ez a szerepkör, hiszen a Szerelem a Fehér Házban című filmben már megszemélyesítette az ország első emberét, azonban ezek szerint a valóságban is kipróbálná magát elnökként. Catherine Zeta-Jones-nak is tetszik a first lady megnevezés, és szerintünk remekül helytállna elnöki feleségként is.

Ezt is szeretjük