Catherine Zeta-Jonest tutira nem ismered fel ezen a fiatalkori fotóján - Freddie Mercuryval pózolt együtt

Fiatalkori fotókon mutatjuk Catherine Zeta-Jonest.

Catherine Zeta-Jones fiatalon fotók
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Catherine Zeta-Jones már egész kislány korában arról álmodozott, hogy ő egy napon színésznő lesz. Először iskolai darabokban szerepelt, 1981-ben pedig már a Swansea Grand Theatre színpadán állhatott. 1987-ben a 42nd Street című darab főszerepét kapta meg, ekkor volt 17 esztendős.

Catherine Zeta-Jones ennyire másképp festett fiatalon

A londoni West End Színház színpadán játszhatott akkor a tinédzser színésznő, amikor kiderült, hogy kik lesznek a 42nd Street új szereplői, tiszteletükre rendeztek egy partit, amin ott volt Freddie Mercury is, Catherine Zeta-Jones akkor fotózkodott le a legendás énekessel. A régi közös fotójukon a gyönyörű színésznő még nagyon más külsővel rendelkezett, hirtelen rá sem lehet ismerni, annyira máshogy nézett ki.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett karrierje elején Catherine Zeta-Jones.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük