A bál szépe volt a 45 éves színésznő! Nem sokan merték volna felvenni ezt a ruhát
Cate Blanchett a fehérre szavazott a Windsor-kastélybéli bálra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Május 13-án, tegnap este megnyitotta kapuit a Windsor-kastély néhány kiváltságos előtt, Vilmos herceg ugyanis nagyszabású partit adott a meghívottaknak a The Royal Marsden kórház megsegítésére, melynek a herceg az elnöke. Az eseményen egyebek közt ott volt Ralph Lauren divattervező is, aki bejelentette, a kórház új mellrákközpontjának finanszírozását teljes mértékben vállalja.

Természetesen nemcsak a nagyvonalú felajánlásokról szólt az est, hanem az illusztris sztárvendégekről is, akik csodálatos kollekciókban tették tiszteletüket a kastélyban. Bár Katalin hercegné nem volt jelen az eseményen, azért így is bőven akadt néznivaló.

Különösen Cate Blanchett színésznő tűnt ki kortalan szépségével a tömegből, olyan fiatal sztárok ragyogását elhomályosítva, mint Emma Watson. A 45 éves sztár merészen a fehér színre szavazott, amit nem sokan mertek volna megtenni, hiszen ebben a színben nem lehet elbújni, messziről is feltűnő. Ráadásul a selyem anyag rásimult a csípőjére, így a hasonló ruha valóban csak tökéletes alkatúaknak ajánlott.

Nézd meg képeken Cate Blanchettet és a többi híres meghívottat!

Sztárok a Met-gálán és az afterpartin

Menő rendezvényeken úgy dívik, hogy másban teszi tiszteletét a sztár a vörös szőnyegen, és másban megy az azt követő lazább partira. Döntsd el te, kinek melyik ruha állt jobban a Meten: a gálaestélyi vagy a bulizós!

Ezt is szeretjük