"Nem hiszem, hogy nélküle van bármi értelme folytatni"
Teljesen kiborultak a rajongók a hír hallatán
Mi lesz a Castle sorozattal?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Castle sorozat rajongóit teljesen kétségbe ejtette, hogy a sorozat esetleg nem folytatódik egy nyolcadik évaddal - ám ha mégis, akkor könnyen lehet, hogy a főszereplő Beckett nyomozót alakító Stana Katic nélkül.

Bár a címszereplőt megformáló Nathan Fillion aláírta a következő évadra szóló szerződést az ABC csatornával, a színésznő még vonakodik.

- Ha a karakter már mindent megélt, ha már semmi sincs, amit még bele lehet vinni a személyiségébe, akkor azt hiszem, jobb, ha az ember még a csúcson kiszáll... Nekem fontosabb a művészet az anyagiaknál, ha kitalálunk egy olyan irányt, ami elég kreatív és izgalmas, akkor azt mondom, csináljuk. De ha nincs ilyen, akkor jobb, ha mindenki pakol és inkább belevág valami másba - mondta a 36 éves színésznő nemrégiben a TVLine interjújában.

Kiborultak a Castle-rajongók

Természetesen a hír hallatán beindult a kommentáradat a sorozat Facebook-oldalán, ahol több mint 4 millió kedvelője van a szériának.

"Azt kell mondjam, ha Stana Katic nem írja alá a nyolcadik évadot, akkor én nem nézem tovább a sorozatot. Castle nem létezhet Beckett nélkül. Nem hiszem, hogy nélküle van bármi értelme folytatni", írta egyikük. "Ha nincs Stana, akkor nincs Castle. Ha nem írja alá, akkor nem nézem tovább a kedvenc sorozatom. Tudom, hogy a címe Castle, és ez az ő show-ja. De Beckett az egész szíve", vélekedett egy másik.

Hogy mi lesz a sorozat sorsa, egyelőre kérdéses - Stana Katic lehetséges távozása ugyanis csak az egyik befolyásoló tényező. Nemrégiben kiderült, David Amann, a sorozat egyik írója már biztos, hogy nem vesz részt a nyolcadik évad munkálataiban.

Továbbá a hírek szerint Andrew W. Marlowe, a sorozat reatív atyja, valamint Terri Edda Miller executive producer is valószínűleg inkább egy új projektbe vágnak bele.

Ezt is szeretjük